IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Eylül 2011, 16:58   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
-Bugünleride gördük!




ERZURUM’da öğretmenlik yapan Bitlisli Erdal Erdoğan, Kürt olduğu için 10 yıldır sevdiği öğretmen kızla evlenemediğini ileri sürerek Sağlık Bakanı Recep Akdağ’dan yardım istedi. Erdal Erdoğan’la bir süre görüşen Bakan Akdağ, "Aileyi ikna etmelisin" dedi. Erdal Erdoğan, "7 yıldan beri Giresun’da yaşayan aileyi ikna etmeye çalışıyorum. Üniversite arkadaşım olan sevdiğim kızın babası, Kürt olduğum gerekçesiyle razı olmuyor" dedi.



Erzurum’da Ak Parti İl Teşkilatının merkez Palandöken ilçesindeki Çeçenistan Parkı’nda düzenlediği bayramlaşma törenine katılan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, özel bir dershanede öğretmenlik yaptığını söyleyen Erdal Erdoğan’ın ilginç yardım talebi karşısında şaşırdı. Giresun’da yaşayan sevdiği kızla birlikte Atatürk Üniversitesi Eğitim Fakültesi fizik öğretmenliği bölümünü bitirdiğini anlatan Erdal Erdoğan, 7 yıldan beri istemesine rağmen sevdiği kızla evlenemediğini belirtti. Kızın ailesinin Türk-Kürt gerekçesiyle kızı vermediğini ileri süren Erdoğan, Akdağ’dan yardım istedi.



Dershane öğretmeni Erdal Erdoğan’ı dinleyen Bakan Akdağ, ona aileyi ikna etmesi yolunu gösterdi. Evliliğin zorla olmayacağını belirten Akdağ, Erdoğan’dan aileyle görüşmeyi sürdürmesini istedi.




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Sevdiği kızın adını rahatsız olmamasını için vermeyen Erdal Erdoğan, yaşadığı olayı ve Bakan Akdağ’la görüşmesini anlatırken şunları söyledi:



"Yaklaşık 10 yıldır görüştüğüm kızla 7 yıldan beri evlenmek için mücadele ediyorum. Kızı istiyoruz, ailesi vermiyor. Ben Bitlisliyim. Ailesi Türk-Kürt olayından ve memleketimden dolayı vermiyorlar. Sevdiğim kız Karadenizli ve Giresun’da yaşıyor. İkimiz de Erzurum’da Atatürk Üniversitesi Fizik Bölümünü bitirdik. Burada okurken tanışmıştık. Ben burada öğretmen olarak devam ettim. O da memleketine gitti ve orada öğretmenlik yapıyor. Babası ’Nuh’ diyor ’Peygamber’ demiyor. Kesinlikle ’olmaz’ diyor. Sağlık Bakanı Recep Akdağ’a durumu anlattım. İkimizin de öğretmen olduğunu söyledim. İş istemediğimi söyledim. Sadece hayırlı bir işe vesile olmasını istedim. O denli bir büyüğümüz isterse hayır demezler. Bakan Bey, duruma soğuk baktı. ’Bakacağım ama senin ikna etmen lazım. O işi kendin halledeceksin. Evlilik zorla olmaz’ dedi. Zorla değil ki her ikimiz de istiyoruz. Kızın babası eve bile almıyor bizi. Haber gönderiyoruz ama her zaman reddediyor. Benim ailem de ilk başta karşı çıktı, ’kendi kültürümüzden olsun’ dedi. Sonra ben taviz vermeyince onlar da kabullendi. Bayramda gidecektik ama kabul etmediler. İnşallah, yarıyıl tatilinde istemeye gideceğiz. 100 defada kapının önüne koysalar da vazgeçmeyeceğiz."



Vatan gazetesi.


__________________
Yine Yeniden Aga.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bugünleride, gördük


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bunu da gördük... Slipknot Cep Telefonlar 0 30 Nisan 2010 20:20
USB bellekte bunu da gördük! Dilara Bilim Dünyasından Son Haberler 0 23 Aralık 2009 20:10
Robin Hood hacker'da gördük! Lee Güvenlik Açıkları 0 14 Ocak 2008 13:40