IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Eylül 2011, 01:54   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
-Soruyorum bu nasıl bir insanlıktır?




Köpeğe korkunç işkence!


Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Suna Ak tarafından Datça yolu üzerinde iki yavrusu ile birlikte bulunan köpeğe yapılan işkence, görenleri şoke etti. Tırnakları çekilen ve vücudunun çeşitli yerlerinde sigara söndürülen köpek, İçmeler Hayvan Barınağı'nda tedavi altına alındı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


MARMARİS - İçmeler Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Semin Biter, köpeği iki yavrusu ile bulan Suna Ak'ın hayvanı olduğu yerde besledikten sonra barınakta yer bulunup bulunmadığını kontrol amacıyla bölgeden ayrıldığını söyledi.

Daha sonra köpeğin bulunduğu bölgeye tekrar gidildiğinde hayvanı bulamadıklarını kaydeden Biter, ertesi gün gittiklerinde ise bir yavrunun kayıp ve hayvanın işkenceye uğradığını gördüklerini kaydetti.


Biter, "Köpeği hemen İçmeler Barınağı'na getirdik. Köpeğin tırnaklarını çekip üzerinde sigara söndüren kimliği belirsiz kişiler her türlü işkenceyi denemişler. Biz barınağa ilk getirdiğimizde, sadece kesik ve sigara söndürülen yaraları fark ettik. Patileri tüylü olduğundan tırnaklarını fark edemedik. Tedavisi yapıldıktan sonra hayvanın çok büyük bir şokta olduğu, büyük acılar çektiğini gözlemledik. Bir de baktık ki hayvanın ön patilerindeki tırnakları yerinden sökülmüş. Biz bu olayı savcılığa taşıyarak, faillerin bulunması konusunda elimizden geleni yapacağız" dedi.

Biter, "Hayvanlara bu denli işkence edenlerin bizimle aynı havayı soluyan insanlar olduklarına inanmak istemiyorum" diyerek, bu kişilerin mutlaka psikolojik tedavi görmesi gerektiğini söyledi.

-15 GÜNDE ANCAK KENDİNE GELECEK.

Köpeğin tedavisini yapan Veteriner hekim Yosun Switijnk, "Hayvan bize uzun tüylü geldi. İlk önce aşırı iştahsızlık nedeniyle tedaviye aldık daha sonra hayvanı tıraş ettiğimizde vücudundaki yanık ve kesik izlerini gördük daha sonrasında ise tırnaklarının çekildiğini fark ettik. Hayvan şu anda sadece serumla besleniyor. Ayağa kalkabilmesi için en az 15 gün daha burada bakım altında tutacağız" dedi.

Yosun Switijnk, hayvanın gördüğü işkenceden ötürü sütünün kesildiğini belirterek, yavruyu biberonla beslediklerini sözlerine ekledi.



Sizi vicdan yoksunu insanlar, insan görünümlü yaratıklar..
Yüce allahtan diliyorum aynılarını sizler yaşayın!
Sayın Semin BİTER; Allah razı olsun sizden.

Haberseninle.com


__________________
Yine Yeniden Aga.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bir, bu, insanlıktır, nasıl, soruyorum


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Soruyorum sizlere.. Luis Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 1 26 Mart 2010 15:44
Sana soruyorum by_C3zA Aşk ve Sevgi Köşesi 0 31 Ocak 2010 01:03