IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Eylül 2011, 22:48   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
-Buyur burdan yak!




Kim vurduya gitti!

İki grup arasındaki kavgayı seyrederken seken kurşunla göğsünden yaralandı.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Sivas'ta daha önce aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıkan kavgayı uzakta izleyen 40 yaşındaki Sedat Yıldız, olayda kullanılan tabancadan seken kurşunla göğsünden vurularak yaralandı. Hastaneye kaldırılan Yıldız'ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.


Küçük Minare Mahallesi, Dikilitaş Caddesinde daha önce aralarında husumet bulunan iki grup arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu silahlar konuştu.

Bu sırada meraklılarla birlikte kaldırımda yürürken gördüğü kavgayı izlemek için bekleyen Sedat Yıldız'a kavga sırasında kullanılan tabancadan çıkan kurşun isabet etti. Kurşun kovanı ise olay yerine yaklaşık 50 metre uzaklıkta park halindeki bir aracın altında bulundu. Bir müddet olay yerinde kanlar içinde ambulans bekleyen Yıldız 112 ekiplerince Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi acil servisine götürüldü.

Yıldız'ın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken polis olay yerin de geniş çaplı inceleme başlattı. Olay sonası kavgaya karışan gruplar ayrı ayrı araçlara binerek kaçtı. Olay sonrası kavganın yaşandığı yere gelen İl Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan olay yerinde bir müddet inceleme yaparak polislerden bilgi aldı.

Bu sırada olaya karışanlardan bir grubun 58 NZ 169 plakalı araç ile olay yerinden kaçtıkları belirlendi. Emniyet Müdürü Seyhan plakayı haber merkezine bildirerek tüm güzergahlarda ekiplerin takip yapmasını istedi. Emniyet müdürünün anonsundan kısa süre sonra ekipler aracı Kardeşler Mahallesi üniversite yolu üzerinde yakaladı.

Araç içinde bulunan ve kardeş oldukları öğrenilen Kadir A., Ali A. ile İbrahim A. ve Ömer A. ekipler tarafından gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Şüphelilerin yapılan üst ve araç aramalarında silaha rastlanmayınca, polis ekipleri yan yana dizilerek aracın durdurulduğu bölgeye yakın noktalardaki arazide tabanca araması yaptı. Asayiş Şube Müdürlüğü olay yeri inceleme ekiplerinin otomobildeki çalışması sonrası araç çekiciye yüklenerek götürüldü.

Kaçan diğer grubun yakalanması için çalışma başlatıldı. Kavgaya karışan iki grubun da husumet nedeni ile sıkça kavga ve cinayetlerin yaşandığı Gümüşdere Beldesi'nden olduklarını tespit eden ekipler, bu kişileri belirlemeye çalışıyor. Kavga sırasında kaldırımda olayı izleyen Sedat Yıldız'a isabet eden tabancayı kimin kullandığı da araştırılıyor.

Allah yardımcısı olsun.

Haberseninle.com



__________________
Yine Yeniden Aga.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
burdan, buyur, yak


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Buyur Usta Asimavi Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 18 Şubat 2011 18:27
Buyur Ey KuLum ..! Lady İslamiyet 0 19 Nisan 2010 16:59
Dilim Kalbe İndirdim, Buyur Yâr.. Lady İslamiyet 0 16 Nisan 2010 09:49
Dili Kalbe İndirdim, Buyur Yâr .. Feronia Genel İslami Konular 1 11 Ekim 2009 13:11