IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Aze

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Eylül 2011, 08:04   #1
Çevrimdışı
Aze
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Geçen sezon düş kırıklığı yaşayan Galatasaray, ligdeki ilk maçında İBB'ye yenildi..





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: 2 - GALATASARAY: 0

2003-2004 sezonunda Olimpiyat Stadı'ndaki Çaykur Rizespor karşılaşmasının ardından Galatasaray'daki görevini bırakan Fatih Terim, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçıyla görevine geri döndü ancak Terim'in Galatasaray'ı, ilk maçında Olimpiyat'ta Belediye'ye mağlup olmaktan kurtulamadı.


FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!..
Spor Toto Süper Lig'de yeni sezon Galatasaray için de kötü başladı. Şampiyonluk adaylarından Beşiktaş ve Trabzonspor'un ardından, Galatasaray da sezona puanlar kaybederek başladı.

Sarı-kırmızılılar 2011-2012 sezonunun ilk maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 2-0 mağlup oldu. Olimpiyat Stadı'nda oynanan ve ilk yarısı da Belediye'nin 1-0'lık üstünlüğü ile sona eren mücadelenin golleri 42. dakikada Efe İnanç ve 82. dakikada Webo'dan geldi.

Belediye bu galibiyetle sezona 3 puanla başlarken, Galatasaray ilk maçında puanla tanışamadı.

MUSLERA'NIN HATASI PAHALIYA PATLADI...

Yeni sezona iddialı bir kadro ile giren Galatasaray'ın, en flaş transferleri arasında yer alan Fernando Muslera, ilk maçında büyük bir hataya imza attı. Sağ kanattan yapılan ortayı elinden kaçıran Muslera'nın hatasını Efe affetmedi ve topu boş kaleye gönderdi. 1-0.

WEBO NOKTAYI KOYDU...

Belediye'nin yeni transferi Webo maça noktayı koyan isim oldu. Sol kanattan yapılan ortayı ceza sahası içinde rahat kontrol eden Webo, yakın mesafeden topu ağlara gönderdi. 2-0.

G.SARAY BASKI KURAMIYOR...

Yaptığı transferlerle sezona şampiyonluğun güçlü adayları arasında giren Galatasaray, ilk maçında umduğunu bulamadı. Sarı-kırmızılılar bir türlü istenilen organizasyonları yapamazken, hücumda da net pozisyon bulmakta zorlandı. Cim Bom geriye düştüğü anlarda da rakip kaleye gitmekte zorlandı.

Belediye ise kontrollü futbolunun karşılığını 3 puanla aldı. Abdullah Avcı'nın öğrencileri, savunmada çok dikkatli bir futbol ortaya koyarken, hücumda da bulduğu pozisyonları değerlendirmesini bildi. Belediye'nin yeni transferi Webo ortaya koyduğu futbolla karşılaşmanın yıldızı oldu.

YENİ TRANSFERLER NASILDI?

Galatasaray'ın yeni transferlerinden Eboue, sarı-kırmızılı takımın yenileri arasında en dikkat çekeniydi. Gücü ve arzusuyla dikkat çeken Eboue, hücuma ve savunmaya büyük destek verdi. Melo ise zaman zaman sinirli hareketleriyle dikkat çekti. Ayağına hakimiyeti, şık hareketleri ile çok çalışan Melo'ya takım arkadaşları ayak uydurmakta zorlandı. Orta sahada büyük iş düşen Selçuk İnan ise bekleneni vermekten çok uzak gözüktü. Galatasaray'ın Atletico Madrid'den kadrosuna kattığı Tomas Ujfalusi, ise orta sahada görev alarak maça başladığı mücadelenin ikinci yarısında savunmaya döndü. Ujfalusi her iki bölgede de elinden geleni yaptı ancak bu yetersiz oldu. Kaleci Muslera ise yaptığı şık kurtarışları, yaptığı basit hata ile gölgeledi. İlk golde büyük hatası bulunan Muslera'nın ikinci golde yapacağı çok fazla bir şey yoktu.

İkinci yarıda oyuna giren Sercan Yıldırım ve Engin Baytar ise kısa sürede fazla etkili olamadı. Sercan ayağına aldığı toplarla dikine kaleye gitmeye çalışsa da Belediye savunması arasında etkisiz kaldı.

9 YENİ TRANSFER KADRODA...

Geride kalan sezonda tarihinin en kötü dönemlerinden birini geçiren Galatasaray'da önemli bir kadro revizyonu gerçekleşirken, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının 18 kişilik kadrosunda 9 yeni transfer isim yer aldı yer aldı.

Teknik direktör Fatih Terim, yeni transferlerden Fernando Muslera, Selçuk İnan, Felipe Melo, Tomas Ujfalusi ve Emmanuel Eboe'yi İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının ilk 11'inde sahaya sürdü. Yedekler arasında yer alan Sercan ve Engin Baytar ikinci yarıda oyuna dahil olurken, Riera ve Ceyhun, bu karşılaşmada forma giyemedi.

HAKAN VE ELMANDER YETİŞMEDİ...

Sakatlığı bulunan isimlerden Johan Elmander ile Hakan Balta, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında takımdaki yerlerini alamadılar. İsveç milli takımından sakat dönen Elmander'in yokluğunda Milan Baros forvetteki tek adam olarak görev yaparken, Hakan'ın yerine ise Çağlar Birinci forma şansı buldu.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 12 Eylül 2011, 10:19   #2
X
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Geçen sezon düş kırıklığı yaşayan Galatasaray, ligdeki ilk maçında İBB'ye yeni




Dun hangi kanali actiysam GS icin umut dolu konusmalar vardi. Mukemmel bir kadro var, ee hoca icinde daha iyisini bulmak mumkun degil, bende optimist dusunuyorum ve GS'nin bu sene toparlayacagini cok daha iyi futbol oynayacagini dusunuyorum.

 

Alt 12 Eylül 2011, 10:21   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Geçen sezon düş kırıklığı yaşayan Galatasaray, ligdeki ilk maçında İBB'ye yeni




Bende dün bir laf dedim, bugün uyguluyorum, Digitürk'ü kapatiyorum! Lanet ettim artık.

 

 

Etiketler
dã¼åÿ, düş, galatasaray, geçen, gecen, ilk, kä±rä±klä±äÿä±, ligdeki, maã§ä±nda, sezon, yaåÿayan, yenildi, ä°bbye


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık