IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Eylül 2011, 15:11   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Polis Otosuna Hain Saldırı: 1 Şehit!




Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde, Bölge Trafik Müdürlüğünde görevli polis aracına teröristlerce düzenlenen silahlı saldırıda bir polis memuru şehit oldu, bir polis memuru yaralandı.

Pazarcık Kaymakamı Mustafa Sarıkaya'dan alınan bilgiye göre, Pazarcık Gölbaşı Karayolu üzerinde bir petrol istasyonu yakınında görev yapan bölge trafik aracına teröristlerce uzun namlulu silahlarla ateş açıldı.

Saldırıda 2 polis memuru ağır yaralandı. Pazarcık Devlet Hastanesine kaldırılan polis memuru Yavuz Bayal (25) tüm müdahalele rağmen kurtarılamadı. Başından ağır yaralanan polis memuru Hacı Kalkan (27) ise Kahramanmaraş Devlet Hastanesine sevk edildi.

Olay bölgesinde inceleme yapan ardından Pazarcık Devlet Hastanesine gelen Pazarcık Kaymakamı Mustafa Sarıkaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, saat 21. 10 sıralarında Gölbaşı Karayolu Yukarı Pazarcık ile Aşağı Pazarcık arasında devriye görevini yapan polis otomobiline uzun namlulu silahlarla ateş açıldığını belirterek, "Otomobilde bulunan polis memurlarımız Yavuz Bayal ile Hacı Kalkan ağır yaralanmışlardır. Pazarcık Devlet hastanesine kaldırılan polis memurumuz Yavuz Bayal ne yazık ki kurtarılamayarak hayatını kaybetmiştir. Diğer polis memuru Hacı kalkan ise Kahramanmaraş Devlet Hastanesine sevk edilmiştir" diye konuştu.

Sarıkaya, olayın ardından jandarma ve emniyet güçleri tarafından geniş çaplı çalışma başlatıldığını, bölgede helikopterlerin de çalışmalar yaptığını ifade ederek, "Terörist unsurlarla çatışmalar sürüyor. Bölge abluka altına alındı" dedi.

Pazarcık'taki Saldırıda Şehit Olan ve Yaralanan Polisler Aksaraylı

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde terörsitlerce saldırıyı uğrayan iki polis memurunun Aksaraylı olduğu öğrenildi. Biri araçlı diğeri yaya olmak üzere İki ayrı grup tarafından planlı bir şekilde pusuya düşürüldüğü belirtilen trafik polislerinden şehit olan 25 yaşındaki Yavuz Bayal'ın ve ağır yaralanan arkadaşı Hacı Kalkan'ın hemşehri olduğu belirtildi. Olayın Pazarcık'ta yer alan bir hala sahanın hemen önünde meydana gelmesi akıllara geçen hafta Tunceli'deki halı saha baskınını getirdi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
otosuna, polis, Şehit


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Şırnak'ta Hain Saldırı: 2 Şehit Western Haber Arşivi 2 12 Mayıs 2011 14:05
Polis otosuna hain saldırı Lady Haber Arşivi 0 25 Mayıs 2010 08:23
Hain pusu, 1 polis şehit Spammer Haber Arşivi 0 13 Temmuz 2009 02:15
Aktütün karakoluna hain saldırı - 15 şehit Aria Haber Arşivi 13 05 Ekim 2008 00:43