IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Eylül 2011, 15:23   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Şehit Polis İçin Aksaray'da Yas..





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Kahramanmaraş'ın Pazarcık İlçesi'nde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen 6 yıllık polis memuru 27 yaşındaki Yavuz Bayal'ın memleketi Aksaray'daki baba evine ateş düştü. 1. 5 yıllık evli olan Bayal'ın eşiyle Polis Meslek Yüksekokulu'nda tanıştığı ve evlendikten sonra da birlikte Pazarcık'ta görev yaptıkları belirlendi.

Polis memuru Yavuz Bayal'ın şehit düştüğü haberi memleketi Aksaray'daki babası 55 yaşındaki Mustafa Bayal ve annesi Hicran Bayal'a, Emniyet Müdürlüğü yetkilileri tarafından verildi.

Oğullarının şehit olduğunu duyan aile fertleri ve yakınları sinir krizi geçirdi. Aksaray Adliyesi'nde memur olan 2 çocuk babası Mustafa Bayal, cenazeyi almak için Kahramanmaraş'a gitti.

Polis memuru Yavuz Bayal'ın mesleğinin ilk 3 yılında İstanbul'da, son 3 yıldan bu yana da Kahramanmaraş'ın Pazarcık İlçesi'nde görev yaptığı, polis memuru eşi 25 yaşındaki eşi Tuğba Bayal ile Samsun Polis Meslek Yüksekokulu'nda öğrencilik yıllarında tanıştığı ve 1. 5 yıl önce evlendiği belirtildi.

"İÇİM KAN AĞLASA DA FIRSAT VERMEYECEĞİM"

Şehit polisin annesi 55 yaşındaki Hicran Bayal, yüreğinin yandığını belirterek, "Benim oğlum, gönüllerde yüce bir insan, Allah yanında da yüce bir mertebeye ulaştığı için çok mutluyum. Şehit annesi olduğum için çok mutluyum. İçim kan ağlasa da fırsat vermeyeceğim. Vatan sağolsun" dedi.

Hicran Bayal, oğluyla en son dün akşam saatlerinde kızı Filiz Bayal'ın telefonla görüştüğünü, eşiyle birlikte çok iyi olduklarını ve göreve gideceğini belirttiğini söyledi.

"TERÖR BİTSİN"

Şehit Bayal'ın Antalya'da görev yapan polis memuru dayısı Cengiz Kütük, "Buradan devletemize, Başbakanımıza sesleniyorum. Artık terör bitsin. Canlar yanmasın" dedi.


 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
aksarayda, polis, Şehit


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Polis aracı devrildi: 3 polis Şehit Polis aracı devrildi: 3 polis Şehit Muş’ta polis Feronia Haber Arşivi 1 21 Temmuz 2010 22:26
1 polis şehit, 2 yaralı. Lee Haber Arşivi 2 10 Ocak 2008 12:24