IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Kasım 2007, 14:04   #1
Çevrimdışı
Lee
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Londra'da Türk gencine sokakta infaz..




Londra'nın, yaşaması en tehlikeli semtlerinden biri olarak seçilen Hackney Belediyesi'ne bağlı Stoke Newington'da, Etem Çelebi isimli Türk genci, silahla vurularak öldürüldü.

Leyton Futbol takımında amatör futbol oynayan ve Cankurtaran olarak çalışan 17 yaşındaki genç, Londra'da 10 ay içinde şiddete kurban giden 23. kişi oldu. Evinin bulunduğu site içinde bir duvar üzerinde arkadaşları ile oturduğu saatlerde saldırıya uğrayan Etem Çelebi'nin, çocukluğundan itibaren ailesi ile aynı sokakta yaşadıkları, komşuları ve semtteki arkadaşları arasında oldukça sevilen bir genç olduğu açıklandı.

Olayın görgü tanıkları olan gencin arkadaşları, konu ile ilgili olarak görüntülenmeyi ve isimlerini vermeyi, tehlikeli buldukları için istemezken, olay sırasında 2 kişinin Etem'e "Burada mı yaşıyorsun?" diye sorduğunu, Etem'in, "Evet" yanıtını vermesi üzerine silahla ateş ederek, göğsünün ortasından vurduklarını söylediler. İngiliz gazetelerinde geniş yer ayrılan konuyla ilgili bir habere göre ise, öldürülen gencin bir akrabasının birkaç gün önce bıçaklandığı, Ethem'i vuranların, asıl vurmak istedikleri kişinin Etem değil de, bıçaklanan akrabası olduğu yazıldı. Ethem'in komşuları, okul ve mahalle arkadaşları, dün gece, Etem Çelebi'yi anmak amacı ile gencin öldürüldüğü yere çiçekler ve mumlar bıraktılar.

Gencin annesi Hayriye ve babası Kemal Çelebi'nin evi gün boyu taziye ziyaretine gelenlerle dolup taştı. Etem'in kardeşi Rıfat Çelebi'nin ise perişan olduğu gözlendi. Polis görevlileri olayla ilgili olarak henüz bir gözaltı olmadığını açıkladı. Olay sonrası olanları anlatan Etem'in bir komşusu, olayın yaşanmasının ardından, site içindeki bütün gençlerin evlerine koşuşturduğunu, Etem'in öldürüldüğü yerde, annesinin yere yığılmış bir şekilde, gencin yanında olduğunu söyledi. Olay sırasında gencin yanında bulunan arkadaşlarının hemen kaçtığı, bunlardan birinin de vurulduğunu ancak, kurşunun bu genci sıyırıp geçtiği öğrenilirken, Etem Çelebi'nin, olaydan bir gün önce cankurtaran olarak işe başladığı açıklandı. İngiltere'de gençlerin kurduğu şiddet çetelerinin, sebep oldukları sorunların her geçen gün artması ve İngiliz hükümeti'nin aldığı önlemlerin yetersiz kalması, İngilizleri ve İngiltere'de yaşayan yabancıları oldukça rahatsız ediyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 17 Kasım 2007, 14:09   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Londra'da Türk gencine sokakta infaz..




Doğur Kenara at , Doğur Kenara At Onlarda İpsiz Sapsız İt Kopuk Olsun Gencecik Masum Bi Çocuğu Öldürsün.Batıya Özenen Kesim Buda Size örnek Olsun.

 

 

Etiketler
gencine, infaz, londrada, sokakta, turk, türk


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
K.Maraşta 16 yaşındaki gence sokakta infaz! TImezOne Haber Arşivi 1 07 Nisan 2008 11:17