IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Eylül 2011, 12:53   #1
Luthien
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Barzani De 'Yeter' Dedi!




Sabah Gazetesi, "Kandile 'Derin Kulak' Talebi" başlığı ile [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nın füze kalkanına karşılık, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nın önde gelen 120 ismi için dinleme sistemenin devreye sokulmasını istemesini manşetine taşırken, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Gazetesi, "Midyeli Temele 5 Yıl Hapis" başlığı ile [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nda 4,5 yıl önce çöken ve 3 kişiye mezar olan Huzur Apartmanı'nın müteahiddinin 5 yıl ceza almasına manşetinden yer verdi.

Günün dikkat çeken manşetlerinden biri de "Barazani de 'Yeter' Dedi!" başlığı ile [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Gazetesinden geldi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Gazetesinin haberine göre;

DP, DTK ve çeşitli Kürt gruplarının yıllardır üzerinde çalıştığı Kürt Konferansı, Kuzey Irak Kürt yönetimi lideri Mesud [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ye takıldı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nın eylemsizliği sonlandırarak, çatışma sürecini yeniden başlatması üzerine, "Bu koşullarda Kürt konferansı yapılamaz" diyerek, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Meclis'e girmez, çatışmalar son bulmazsa konferansı iptal edilebileceği mesajını veren [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nin, buna rağmen, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'da DTK tarafından, Kürt konferansının ön toplantısı olarak gösterilen bir toplantı düzenlenmesine tepki gösterdiği ve iptal kararını aldığı belirtildi.

İptal haberini, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ye yakınlığıyla bilinen Nefel adlı internet sitesi duyurdu. Sitede, iptal kararını, kamuoyuna, Irak Devlet Başkanı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nin, Türk kanalı İMC'ye yaptığı açıklamayla duyurduğu anımsatıldı.


 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
barzani, de, dedi, yeter


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Barzani'den Şok Sözler BanderaS Haber Arşivi 0 16 Temmuz 2010 21:51
Yeter ki sahip çık sevdana, yeter ki kirletme onu Ay Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 21 Mart 2010 14:23
Barzani'den PKK'ya gözdağı Feronia Haber Arşivi 2 28 Aralık 2009 10:43
Barzani'den tehdit Lee Haber Arşivi 2 18 Şubat 2008 16:57