IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Eylül 2011, 03:08   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tecavüzden İşte Böyle Kurtulmuş..




Uluslararası Para Fonu (IMF) eski başkanı Dominique Strauss-Kahn yeni bir cinsel taciz suçlamasıyla karşı karşıya.

Eski IMF Başkanı Kahn'ı kendisine tecavüz girişiminde bulunmakla suçlayan Fransız gazeteci o anları anlattı.

"Adrese gittiğimde evde yalnız olduğunu gördüm. Kapıyı açtı. Beni ürkütücü bir samimiyetle karşıladı. Röportaja hazırlanmaya başladım. Birkaç sorudan sonra bana dokunmaya başladı...""

Fransa'da yayın yapan Canal+ televizyonuna avukatı David Koubi ile katılan 32 yaşındaki Tristane Banon, 2003'te Dominique Strauss- Kahn (DSK) ile arasında geçtiğini iddia ettiği tecavüz girişimi olayını anlattı. Gazeteci Banon, DSK'nın röportaj için kendisini apartmanına çağırdığını söylerek "" Adrese gittiğimde evde yalnız olduğunu gördüm. Kapıyı açtı. Beni ürkütücü bir samimiyetle karşıladı.

Röportaja hazırlanmaya başladım. Birkaç sorudan sonra bana dokunmaya başladı. Daha sonra saldırdı. Kapıyı iki kez kilitlemiş ancak anahtarı üstünde bırakmıştı. Yaptıklarına direnince kavga başladı. Delirmiş gibiydi. Onu yere ittim ve kaçmaya başladım. Kilitli kapıyı üzerindeki anahtarla açtım ve kaçtım. Eğer şanslı olmaydım tecavüze uğrayacaktım"" dedi. Genç kadın, ""Suçlama için neden 9 yıl beklediniz"" sorusuna ise ""O zamanki ruh halimle şikâyet etseydim. İntiharın eşiğine gelirdim. Bu yüzden susmayı tercih ettim"" yanıtını verdi.

DİALLO İLE İLİŞKİYİ İTİRAF ETTİ

ABD'den ülkesi Fransa'ya döndükten sonra önceki gün ilk kez televizyona çıkan DSK ise Banon'un açtığı ve suçlu bulunması halinde 15 yıl hapis cezasına çarptırılabileceği davayla ilgili olarak ""Hiçbir saldırıda bulunmadım. Öpüştük. Ama zorlama yoktu İddialar hayali ve iftira"" dedi. Banon'un annesi Anne Mansouret ile DSK'nın ilişki yaşadığı da daha önce ortaya çıkmıştı. DSK, otel görevlisi Nafissatou Diallo ile bir ilişki yaşadığını, ancak iki tarafın rızasıyla bunun gerçekleştiğini de söyledi

31 yaşındaki Banon, 2007'de bir televizyon programında, o tarihten beş yıl önce Strauss-Kahn'ın tecavüz girişimine uğradığını açıklamıştı. Mansouret, Dominique Strauss-Kahn'ın cinsel ihtiyaçları doğrultusunda her şeyi (tecavüz bile) yapabilen tehlikeli bir adam olduğunu ortaya çıkarmak amacıyla sessizliğini bozduğunu belirtti. Strauss-Kahn'ın avukatları ise, haftalık L'Express dergisinde yaptıkları açıklamada iddiaların 'onur kırıcı' olduğunu ve karşı dava açtıklarını belirtti. Polisin sorguya aldığı Kahn'ın eski eşi ve kızı da tüm anlatılanların düzmece olduğunu söyledi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
İşte


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İşte böyle bir aşk.. insane IF Ekstra 0 04 Kasım 2009 16:15
İşte aşk böyle birşey Angel Haber Arşivi 0 13 Temmuz 2008 17:39