IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Eylül 2011, 18:51   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bakan'dan Kara Harekatı Açıklaması




Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, silahlı kuvvetlerin her gün sınır dışı operasyonu olduğunu belirtti. Yılmaz, mücadelede hiçbir kesinti olmadığını ifade etti.

Siirt'e giderken Kahramanmaraş'a bir dizi ziyarette bulunan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Kahramanmaraş Valiliği'ni ziyaret etti. Daha sonra Bakan Yılmaz AK Parti İl Gençlik Kolları Kongresine katıldı.

Kahramanmaraş'a bir dizi ziyarette bulunan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, ile gelişi sırasında protokol ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri tarafından Kahramanmaraş Valiliği bahçesinde karşılandı.

Basının terörle ilgili sorularını cevaplayan Bakan Yılmaz, "Bu coğrafyada devlet olmak kolay değil, bu coğrafyada güçlü olmak da kolay değil. Ancak her dönemden daha güçlü Türkiye bu dönemde. Tabi Türkiye'nin büyümesini, güçlenmesini istemeyenler var. Bunların araç olarak kullandıkları bir örgüt de PKK terör örgütü. Bunların hiçbir kutsalı yok, hiçbir değeri yok. Terörle bir şey kazanacaklarını sanıyorlar. Ama terörle hiçbir şey kazanamayacaklarını göreceklerdir. Terör çıkmaz sokak. Aldattıklarını da kaybettiriyorlar. Akşam bizim 6 şehidimiz var, terör örgütünün de 4 tane ölüsü var. Onları da aldatıyorlar, bizim de canımızı yakıyorlar. Ancak şunu söyleyeyim ki Türkiye devleti büyüktür, çok güçlüdür, milletimiz görecektir ki inşallah süreç içinde bunu da minimum edeceğiz. Hiç bir dönemde olmadığı kadar, hükümetimiz, devletimizin terörle mücadelede büyük bir kararlılığı var. Bu karalılık, bu azim olduğu sürece onların yapabileceği hiçbir şey olamayacaktır." dedi.

Bakan Yılmaz, terör örgütünün Siirt'te kadınlara yönelik katliamları ve özür dilemesiyle ilgili olarak da "Bunlar öğrencilerin kaldığı yerlere bomba attılar mı? Okul kurslarına patlayıcı attılar mı? Kadınlara saldırdılar mı? Şimdi gördüler, Ankara'da masumları öldürdüler. Siirt'te de masumları öldürdüler. Diyolar ki biz bunun polis olduğunu sandık, bizim inancımızda, hanım olduktan sonra polis olmuş sivil olmuş fark eder mi? Bunlara el kalkar mı, bunların kutsalı yok. Kutsalı olmayanlarla inşallah en kararlı şekilde mücadele vereceğiz. Biraz daha sabır istiyoruz." dedi.

Bakan Yılmaz, ayrıca, hergün silahlı kuvvetlerin sınırdışı operasyonu olduğunu ifade etti. Mücadelede hiçbir kesinti olmadığını ifade eden Yılmaz, şöyle dedi: "Biz açıklama yapmıyoruz ama kara operasyonu ne zaman gerekirse 'teknik bir konu' derlerse ki güvenlik güçleri bundan sonra kara operasyonu gerekir, işte o noktada ona da güvenlik güçlerimiz karar verecek, nihai kararını biz vereceğiz, değerlendirmesini güvenlik güçleri yapacak teknik bir konu diye. Ne zaman derlerse ki kara operasyonu gerekir işte hükümetimiz o talebi yerine getirecektir."

Daha sonra Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, Milli Savunma Bakanı Yılmaz'a, bakır bir servis tabağı hediye etti.

__________________
If you can't measure it, it doesn't exist.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
açıklaması, bakandan, harekatı, kara


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bakandan kara harekatı açıklaması .. LeyLa Haber Arşivi 0 13 Eylül 2011 13:37
PKK'da 'Kara Harekatı' Korkusu! Düş Haber Arşivi 0 08 Eylül 2011 14:30
2. Kara harekatı mı başlıyor? Lee Haber Arşivi 0 29 Nisan 2008 15:54
Sınır ötesi kara harekatı 7. gün açıklaması. Lee Haber Arşivi 2 28 Şubat 2008 19:19
TSK; Kara harekatı başladı Lee Haber Arşivi 7 22 Şubat 2008 18:37