IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Eylül 2011, 10:51   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bebek kurtarıldı!




Bebek kurtarıldı!

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'da devriye görevi yapan polis aracına bir grup terörist silahlı saldırı düzenledi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Çıkan çatışmada kurşunlara hedef olan sivil araçta bulunan anne ve küçük yaştaki kızı hayatını kaybetti, 3 polis memuru ile 2 vatandaş yaralandı. Olay sonrası yaşanan çatışmada 3 terörist ölü ele geçididi. Edinilen bilgiye göre, dün akşam saat 23.00 sıralarında [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] terör örgütü mensubu 3 kişi, Kıra dağında gasp ettikleri bir otomobille şehir merkezine eylem yapmaya geldi. Araç sahiplerinin Emniyet Müdürlüğü'nü araması sonucu teröristler polis ekipleri tarafından takibe alındı. Batman şehir merkezindeki Aydın Konak yoluna kadar gelen terör örgütü elemanlarını durdurmak isteyen sivil polise terör örgütü mensupları uzun namlulu silahlarla ateş açtı.

Açılan ateşte sivil polis ağır yaralanırken, otomobille evlerine giden bir aile de kurşunlara hedef oldu. Sivil araçta bulunan 35 yaşındaki 8 aylık hamile bir kadın ile 5-6 yaşlarındaki kızı olay yerinde hayatını kaybetti. Aynı araçta bulunan 40 yaşlarındaki baba ve 7-8 yaşındaki kızı da ağır yaralandı. Gasp ettikleri araçla olay yerinden hızla uzaklaşan teröristler polisler tarafından MOBESE kameraları ile takibe alındı. Olay yerinden yaklaşık 2 kilometre uzaklaşan 3 terörist, 16 Şehir Stadı'nın yanında bulunan boş bir arazide aracı terk etti. Boş bir inşaata sığınan teröristler polislerin ''teslim ol'' ihtarına ateşle karşılık verdi. Burada çıkan çatışmada 2 polis memuru hafif şekilde yaralandı. Yaklaşık 1 saat süren çatışmada 3 terörist ölü ele geçirildi. Olayda yaralanan polisler ve sivil vatandaşlar Batman'daki özel bir hastanede tedavi altına alındı.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bebek, kurtarıldı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Modern Bebek Sepetleri - Bebek Beşikleri + Bebek, Yatak Modelleri - 2o11 Sevda Ev Dekorasyonu 0 23 Mart 2011 12:14
Göçük altından sağ kurtarıldı Cemalizim Haber Arşivi 0 26 Ağustos 2008 01:37