IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Eylül 2011, 20:39   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ünlü aktrislerin seks sırları...




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Cameron Diaz: Ünlü Hollywood yıldızı, en son Playboy dergisine verdiği röportajda seks hayatıyla ilgili pek çok gerçeği ifşa etti. Ünlü oyuncu, “Seksi, ilkellik derecesinde çılgınca yaşamayı severim” diyor. Fiziksel temastan hoşlandığını belirterek, “Sevdiğim insana her zaman dokunmak zorundayımdır. Bu, isteğe bağlı değil, zorunluluktur benim için” diyor. Yüzü masum görünse de yatakta biraz haşin olduğunu anlatmak istiyor Cameron.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Demi Moore: 47 yaşındaki Hollywood yıldızı Demi, kendisinden yaşça küçük kocası Ashton Kutcher’la olan birlikteliğinden söz ederken, genç biriyle cinsel hayatın onu olduğundan daha genç hissettirdiğini ve genç kalmasına yardım ettirdiğini söylüyor. En son Sunday Mirror’a verdiği röportajda, “Seks daha çok endorfin salgılamanıza yardımcı oluyor kesinlikle” diyor, “Fakat bundan daha fazlası var: Sadece cinselliği değil, kaliteli bir hayatı paylaşıyorsunuz birlikte. Şunu da biliyorum ki olduğum kişi olarak beni seven biri var hayatımda. Beni kusurlarımla seviyor ve bu da beni çok mutlu ediyor.”

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Katy Perry: Popun prensesi, 25 yaşındaki Katy, eski nişanlısı Lothario Russell Brand’i evcilleştirdiğini söylüyor. Mesela ilk dışarıda buluşmalarından sonra hemen yatağa atlamadıklarını anlatıyor Katy. “Her istediğini istediği anda yapmaya alışmış birinin nasıl berbat hissettiğini düşünebiliyor musunuz?” diyor Esquire dergisine verdiği son röportajında. Katy, Russell’a dışarıda buluşma için ısrar etmiş ve romansları orada başlamış. Anlayacağınız Katy, yatak konusunda nazlananlardan.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Kimm Cattrall: “*** and the City” dizisinde Samantha Jones adlı karakterle ünlenen oyuncu, 53 yaşında ve ilişkilerine bakıldığında “Yaşın önemi yoktur” gerçeğini hayatına yansıtıyor. Zira son ilişkisini 22 yaşındaki şef Alan Wyse ile yaşadı. Ondan ayrıldığı ve şu sıralar yeni bir aşk aradığı biliniyor. Genç sevgilisiyle birlikteyken, yaşın hiç önemli olmadığını söyledi her fırsatta Kim. Kendini bir “puma” olarak konumlandırmıyor ilişkide. Çünkü “puma” olmanın yırtıcılık anlamına geldiğini, ama kendisini yırtıcı ve haşin olmaktan ziyade ‘kovalanan’ olarak hissettiğini söylüyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Victoria Beckham: Eski ‘baharat kız’, şimdiki moda tasarımcısı 36 yaşındaki Victoria, Allure dergisinin yönelttiği “Uyumayı mı seksi mi tercih edersiniz?” sorusuna, “Seksi tercih ederim! Her gece yatağa David Beckham’la giriyorum. Eğer size ‘uyumayı’ deseydim bu, bir yerde bir şeylerin yanlış gittiğini gösterirdi” diye yanıt vermiş. İşte Beckham’ların yatak odasına dair bir başka ayrıntı: Bayan Beckham, yatağa çıplak girmeyi tercih ederken, Bay Beckham onu, favori iç giyim markası Agent Provocateur’den seksi iç çamaşırlarıyla görmeyi tercih ediyor. İşin içinde çapanoğlu aramayın!

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Raquel Welch: 69 yaşındaki yıldız, “Seks her şey demek değildir” diyor. Welch, mutlu bir ilişki için seksin sadece bütünün bir parçası olduğu konusunda ısrar ediyor. “Seks, olduğundan fazla önemseniyor. Şanslıysanız seks, hayatınızda düzenli bir aktivite haline gelir, ama hayatınızın tamamını kaplamaz” diyor. Şöyle de anlayabiliriz: Hayat, ana yemeğimiz; seks de ona tat veren baharat.
YAZAN OZ JC / [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
FOTOĞRAFLAR: Getty Images, WireImage















 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
aktrislerin, seks, sırları, Ünlü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ayasofya'nın Sırları... JosephiNe Tarih 1 27 Ağustos 2010 22:57
Ünlü Kadınların Alışveriş Sırları Kralice Ah Kadınlar 0 31 Mart 2009 19:31