IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Galatasaray

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Eylül 2011, 09:17   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Polis, PKK'nın iddiasını görüntü ve krokilerle çürüttü







Batman'da hacca gidecek ailesini ziyaretten dönen 8 aylık hamile kadın Mizgin Doru ve 6 yaşındaki kızını öldüren terör örgütünün 'biz vurmadık' iddiasının gerçek olmadığı belgelendi. Batman Emniyet Müdürlüğü, dün PKK'lıların gerçekleştirdiği hain saldırının görüntülerini yayınladı.

Kayıtlarda sivillerin teröristlerin kurşunlarına hedef olduğu açıkça görülüyor. Kamera kayıtları, PKK'lıların içinde bulunduğu beyaz renkli araçtan, Aydınkonak Kavşağı'nda yollarını kesen polis ekiplerine ve hemen yanlarındaki sivil vatandaşlara rast- gele ateş açıldığını net bir şekilde gösteriyor. Uzun namlulu silahlarla ateş eden teröristler, kavşaktan dönerek ters istikamete kaçmaya başlıyor. Polisler, teröristlerin aracına arkadan 3 el ateş ediyor. Doru ailesinin içinde bulunduğu sivil araç ise PKK'lıların ateş açtığı yerde duruyor ve cepheden kurşunlara hedef oluyor. Doru ailesinin polisler tarafından vurulması için kurşunların otomobile arkadan girmesi gerekiyordu. Oysa hem kamera kayıtları hem de saldırıya uğrayan aracın fotoğrafları, kurşunların ön camdan girerek tavandan çıktığını gösteriyor. Batman Emniyet Müdürlüğü, kamera görüntülerinin yanı sıra olayı anlatan bir animasyon da hazırlayarak terör yandaşlarının iddialarını çürüttü. Batman'da 8 aylık hamile bir kadının yanındaki küçük kızıyla birlikte hayatını kaybettiği terörist saldırıya ilişkin detaylar netleşmeye başladı. Alınan bilgilere göre teröristler, öncelikle eylem için şehrin girişinde bir aracı gasp etti. Sivil aracın içinde bulunan 3 vatandaşın telefonlarını alan teröristler, şahısları yoldan uzak kuytu bir yere götürerek birbirine bağladı. Kendi çabalarıyla ipleri çözen 3 vatandaş, hızla karayoluna ulaştı. Durdurdukları bir aracın sürücüsünden temin ettikleri telefonla 155'i aradı. Bir grup teröristin ağır silahlarla araçlarını gasp ettiğini ve ellerinde çok sayıda bomba olduğunu anlattı. İhbarı değerlendiren Batman Emniyet Müdürlüğü ekipleri, anında bütün birimlerini harekete geçirdi. Saldırı düzenleyecekleri hedefe doğru ilerleyen teröristler, Yavuz Selim Mahallesi Aydınkonak Kavşağı'nda yollarını kesen polis ekiplerine ve kavşaktan geçmekte olan vatandaşlara uzun namlulu silahlarla saldırarak kaçtı. Emniyet güçleri, vatandaşların ihbarlarının da katkısıyla başarılı takibin sonucunda teröristleri etkisiz hale getirdi. Teröristlerin üstünde 12 tane el bombası, 2 uzun namlulu silah ve çok sayıda dolu şarjör ele geçirildi.

Batman Emniyet Müdürlüğü, saldırıya ilişkin biri Mobese diğeri bir petrol istasyonunun güvenlik kamerasına ait görüntüleri kamuoyuyla paylaştı. Görüntüler, PKK'nın 'sivilleri polis öldürdü' iddiasını çürüttü. Kayıtlarda üç sivilin teröristlerin silahlarından çıkan kurşunlarla hayatını kaybettiği net olarak görülüyor. Doru ailesinin polisler tarafından vurulması için kurşunların otomobile arkadan girmesi gerekiyor. Oysa hem kamera kayıtları hem de saldırıya uğrayan aracın fotoğrafları, kurşunların teröristlerin ateş ettiği taraftan yani ön camdan girerek tavandan çıktığını gösteriyor.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Batman Emniyet Müdürlüğü'nün dün yayınladığı görüntüler, 8 aylık hamile kadın Mizgin Doru ve 6 yaşındaki kızının teröristler tarafından katledildiğini net bir şekilde ortaya koydu. Güvenlik kameralarının kayıtlarında, PKK'lıların içinde bulunduğu beyaz renkli araçtan polis ekiplerine ve hemen yanlarındaki sivil vatandaşlara rastgele ateş açıldığı görülüyor.




__________________
mazafaka
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 30 Eylül 2011, 09:21   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Polis, PKK'nın iddiasını görüntü ve krokilerle çürüttü




Ne denebilir ki ? Nasıl bir vicdan, nasıl bir mücadele, neyin savaşı..

Hiç birine anlam veremiyorum, ne gibi bir düşünceleri var acaba?

Dünya eğer bir sınav ise, bence en başarısız topluluk, Pkk vb. topluluğudur, yatacak yeriniz, tapacak bir ilahınız olamaz kansız serefsizler.

 

Alt 30 Eylül 2011, 09:38   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Polis, PKK'nın iddiasını görüntü ve krokilerle çürüttü




Bu dava içinde olanlar insanlıktan nasibini almamış aciz varlıklardır.İnsan birşeye iman etmeden insan olamaz.Bunların iman edeceği bir şey göremiyorum.Kürtlük davası değil birkere bu dava.. Terör belası kanaatimce çok derin bir meseledir.Zamanında osmanlıyı fitne ile çökerten dış düşmanlarımız , Türkiye içinde benzer bir plan düşünüp bu belayı başımıza sarmışlar. AMA YEMEZLER .!

__________________
mazafaka
 

 

Etiketler
çürüttü, görüntü, haberler, iddiasını, krokilerle, pkk, pkk saldırısı, pkknın, polis, terör haberleri, terör saldırısı, ve


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ayrılık iddiasını yalanladılar! Juventus Haber Arşivi 0 22 Haziran 2009 11:50
'Türk düşmanı' tezini böyle çürüttü kaLwi Haber Arşivi 0 05 Ekim 2008 23:42