IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Tacizciden ürperten ifade . (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/417448-tacizciden-urperten-ifade.html)

LeyLa 08 Ekim 2011 09:05

Tacizciden ürperten ifade .
 
Tacizciden ürperten ifade

İstanbul'da, kimyager Ayşe T.'yi taciz edip yaraladığı gerekçesiyle 45 yıla kadar hapsi istenen market çalışanı Nurettin Yıldız, mahkemedeki savunmasında "Eteğinin kısa olmasına kızdım, saldırdım" dedi

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


İstanbul'da, yardım için evine gittiği kimyager Ayşe T.'yi (32) taciz edip yaraladığı iddiasıyla tutuklanan market çalışanı Nurettin Yıldız, hâkim karşısına çıktı. 20 yaşındaki zanlı, "Eteği kısa diye kızıp saldırdım" dedi. Genç kadının, hâlâ konuşamadığı ve yürüyemediği öğrenildi. Olay, 15 Haziran'da, Beşiktaş Fulya'da meydana geldi. Ayşe T., iş çıkışı alışveriş yaptı. Market yetkilisi, reyonda görevli Yıldız'dan, poşetleri Ayşe T.'nin evine kadar taşımasını istedi. Eşyaları eline alan Yıldız, genç kızla birlikte 50 metre ötedeki eve gitti. Kapıdan eşyaları Yıldız'ın elinden alan Ayşe T., saldırıya uğradı. Yıldız, tecavüz etmek istediği genç kıza şiddet uyguladı. Banyoya kaçmaya çalışan Ayşe T.'yi yumrukladı. Saldırgan, bayılan genç kızın parasını da alarak olay yerinden kaçtı. Bir gün sonra evinde kanlar içinde bulunan Ayşe T., hayata tutundu. Yıldız hakkında ise İstanbul 19'uncu Ağır Ceza Mahkemesi'nde, 23 yıldan 45 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

KABURGALARI KIRILDI

Davanın ilk duruşması, önceki gün görüldü. Mağdur Ayşe T. duruşmaya katılmadı. Hâkim karşısında savunmasını yapan sanık Yıldız ise, "O gün hastaneye gitmek için müdürden para istedim. İlaçlarım bitmişti. Rafların arasında dolanırken mağdure dondurma reyonuna gitti. Dondurma almak istiyordu. Hareketlerine sinir oldum. Elbisesi kısaydı. Bazı yerleri görünüyordu. İlaç almadığım için kötüydüm. Mağdurenin eteğinin kısa olmasına kızdım, saldırdım. Üzerini çıkarmadım. Defalarca yumrukladım. Banyoda öldüğünü sandım. O korku ile parasını alıp kaçtım. Yerde yatıyordu. Kaşının kanadığını hatırlıyorum. Tecavüz etmedim" diye konuştu. Ayşe T.'nin kardeşi Ali Kutlay T. ise, "Kardeşim beyin kanaması geçirdi. Kaburgalarında kırık vardı. Şu anda yürüyemiyor. Konuşma bozukluğu var" dedi. Duruşma ertelendi.

YÜRÜYEMİYOR, KONUŞAMIYOR
Korkunç olay nedeniyle beyin kanaması geçirdiği ifade edilen Ayşe T.'nin yürüyemediği ve konuşma zorluğu çektiği vurgulandı.

Pentagram 08 Ekim 2011 10:07

Cevap: Tacizciden ürperten ifade .
 
erkek zihniyetiyle yapılan anayasanın boşluklarından yararlanmaya kalkışan yine erkek zihniyeti. ve bu zihniyete yardım eden kuş beyinli 4 yıl hukuk eğitimi almış avukatvari mahluklar.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:18.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net