IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Kasım 2007, 13:58   #1
Çevrimdışı
Lee
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kazı-Kazan kartında bölücülük...




Kazı-Kazan kartlarının üzerine konulan haritada kazınan alan doğuya denk gelince BÖLÜNÜYORUZ isyanı çıktı.

İşte "Burası Türkiye" dedirtecek bir "haber" daha... Siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarına göre, gündem ne terör ne pahalılık ne de enflasyon. Gündem Kazı-Kazan... Bazı sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilere göre, Milli Piyango'nun bu ay piyasaya sürdüğü yaklaşık 10 milyon Kazı-Kazan kartında "Türkiye bölünüyor"...

İşte kazınmadan önceki Kazı-Kazan kartı


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bu da kazınmış hali


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



'Haritadan siliniyor'
Şans kartlarının üzerindeki kazınan alanlar, Türkiye haritasının doğu ve güneydoğusuna denk geldi. Partiler ve sivil toplum kuruluşları; "Güneydoğu ve doğu kazınıyor. Türkiye'nin o bölgesi silinmiş oluyor. Kartlar toplatılmalı ve bölünmez bütünlüğümüz korunmalı" diye isyan etti.

Kazı-Kazan kapış kapış
1 Kasım'da piyasaya çıkan Türkiye haritalı Kazı Kazan kartlarının büyük bir çoğunluğu tükendi. Yetkililer de talebin üst seviyede olduğunu doğruladı.

Kazı kazan krizi

Yeni Kazı-Kazan kartlarının üzerine Türkiye haritası konuldu Ama kazınan yerin Doğu Anadolu olması, büyük tepki doğurdu.

Milli Piyango İdaresi'nin bu ay piyasaya sürdüğü yaklaşık 10 milyon 'Kazı Kazan' kartında, Türkiye haritasının Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu ve Doğu Karadeniz Bölgesi'nin yer aldığı bölümün kazınacak alanda olmasına Denizli'de bazı siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri tepki gösterdi.

Hoyratça kullanılıyor!
Atatürkçü Düşünce Derneği Denizli Şube Başkanı Gülizar Biçer Karaca, "Türkiye Cumhuriyeti haritamız bu şekilde hoyratça kullanılmamalı'' dedi. DSP İl Başkanı Özkan Fidan da "Öküz altında buzağı aramıyoruz ama bu tasarımda Türkiye'nin doğu bölgesi tamamıyla kazıtılıyor. Derhal toplatılmalı'' yorumunu yaptı. Ziraat Odası Denizli Şube Başkanı İbrahim Gür ise Milli Piyango İdaresi'nin bu konuda özür dilemesi gerektiğini söyledi.

'Görevden alınsınlar'
AKP İl Başkanı Bilal Uçar, konuyla ilgili olarak hükümet temsilcileriyle görüşeceklerini belirtirken, MHP İl Başkanı Ferudun Ünal, "Böyle bir hata affedilemez. Sorumlulara derhal görevden el çektirilmeli. Gerekli hukuki sürecin geç kalınmadın başlatılması gerekiyor'' diye konuştu.

Cinayet bağlantısı var mı?

İşçi Partisi İl Başkanı Mustafa Güleç daha da ileri gidiyor: "Dört gün önce Milli Piyango İdaresi Genel Müdürü İhya Balak'ın öldürülmesi, akıllara 'Kazı Kazan skandalı'yla bağlantısının olup olmadığını getirdi. Kazı Kazan kartlarında Hatay'dan ötesinin halkımızın beyninden kazınması için düğmeye basılmıştır."

Denizli Baro Başkanı Adil Demir: Milli Piyango İdaresi, Sevr Antlaşması'nın karşı taraflarına Doğu Anadolu, Güneydoğu ve Doğu Karadeniz'i adeta armağan etmiştir..

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
boluculuk, bölücülük, kartinda, kartında, kazikazan, kazıkazan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kazı kazan kartlarından şehir! Kalemzede Esrarengiz Olaylar 0 26 Şubat 2012 11:11