IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Ekim 2011, 09:59   #1
Çevrimdışı
Gökalp ♡
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
'Başlangıç iyi, yol doğru'





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


İlk grup toplantısında yeni anayasa ile ilgili katılımcı yaklaşımlarından dolayı tüm partilere teşekkür eden Erdoğan, "İyi bir başlangıç yaptık. Doğru yoldayız. Bu parlamento 1 yıl içinde bu işi rahatlıkla bitirir" dedi

Yeni anayasa ile ilgili çalışmalar için start verdikleri için tüm partilere teşekkür eden Başbakan Tayyip Erdoğan, partilerin, anayasayı siyasi rekabete feda etmemelerinin, alınacak yolu kısaltacak en önemli husus olduğunu belirterek, "İnanıyorum ki bu Meclis, milletimizle birlikte yapacağı yeni bir anayasa ile adını tarihe farklı kaydettirecektir" dedi. Cuma günü annesi Tenzile Erdoğan'ı kaybeden Erdoğan, AK Parti'nin yeni yasama yılının ilk grup toplantısında yaptığı konuşmaya duygusal sözlerle başladı. Annesinin vefatı nedeniyle taziyede bulunanlara teşekkür eden Erdoğan yeni anayasa ve dış politikayla ilgili şu mesajları verdi:

EŞİK ATLATILDI
Türkiye 1 Ekim tarihi itibariyle yeni bir başlangıç yaptı. Yeni anayasa için siyasi partilerimizin belli bir mutabakat zemininden hareketle değişim sürecini başlatmalarından ve kapılarını açmalarından dolayı tüm partilere teşekkür ediyorum. İyi bir başlangıç yaptık. Doğru yoldayız. Bu Meclis milletimizle birlikte yapacağı yeni anayasa ile adını tarihe farklı kaydettirecektir.

TBMM'de temsil edilen tüm partilerimizin ön şart olmaksızın uzlaşma komisyonunda masaya oturmaları en önemli eşiğin aşılması anlamına gelir. Partilerin aldıkları oy oranlarına, milletvekili sayılarına bakmaksızın uzlaşma komisyonuna her partinin eşit üye sayısı ile dahil olması samimiyetimizin göstergesidir. Bu süreci olduğunca pozitif bir iklim içinde yürütmek istiyoruz.

İnşallah bu hayırlı süreci akamete uğratacak her türlü menfi süreci bertaraf edecek müşterek bir ortam oluşur. Bu işin muhakkak bir sınırı olmalı. İşi sıkı tutalım, 1 yıl içinde de bu işi bitirmiş olalım. Türkiye gibi bir ülke başka ülkelerden 3 ya da 6 ayda anayasa yapmasını beklerken, 150 yıllık anayasa geçmişiyle güçlü bir altyapıya sahipken, '1 yıl içinde anayasa hazırlayamayız' gibi bir anlayışın içinde girersek geçmiş ve geleceğimize doğru yorum yapmamız mümkün değil.

Dünyanın neresinde başı öne eğilmiş, ötelenmiş, bir toplum varsa Türkiye oradadır. Bunu Somali'de, Haiti'de, Pakistan'da gördük. Libya ve Tunus'ta bize gösterilen muhabbeti anlatmam mümkün değil. Bu teveccühe rağmen ülkemiz ve hükümetimizin zaman zaman haksız eleştirilere maruz kaldığını görüyor ve üzülüyoruz. Türkiye bölge üzerinde herhangi bir gizli gündemi olan ülke değildir.

TAZİYE TEŞEKKÜRÜ
Karacaahmet'te Hüvelbaki yazılı bir mezar taşının başındaydık. Bugün burada sizlerin yanındayız. Zor bir durum ama siz de bilirsiniz ki hayat böyle işte. Annemizin vefatı dolayısıyla acımızı paylaşan başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere tüm milletimize şahsım, ailemiz adına teşekkür ediyorum. Yurtiçinden yurtdışından taziyede bulunmak üzere gelenler ve telefonla arayanlara teşekkür etmek istiyorum. Aziz milletimizin gösterdiği bu gönül inceliğini unutmak mümkün değil. Kardeşlerimiz sağ olsun ve dostluğumuz ebediyen baki kalsın.
(Sel) Afetlerin karşısında durmak kolay değil. Antalya'ya 1 milyon lira acil yardım ödeneği aktarıldı. Devletimiz vatandaşlarımızın yanındadır.

__________________
O Herşey
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
başlangıç, doğru, iyi, yol


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Doğru Şampuanı Kullanıyor musunuz, saçlarınız için doğru şampuan hangisi YapraK Saç Modelleri ve Bakımı 0 09 Şubat 2010 17:33