IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Ekim 2011, 10:43   #1
Çevrimiçi
Gökalp ♡
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
'Risk yok, vefa için oradaydım'




12 yıl önce beyin kanaması geçiren Ebru Gündeş'in doğumuna Prof. Dr. Kuday'ın da girmesi akıllara 'Beyin kanaması geçirene doğum riskli mi' sorusunu getirdi

Anevrizma (Damar genişlemesi) nedeniyle beyin kanaması geçirdiği zaman Ebru Gündeş'i hayata döndüren Prof. Dr. Cengiz Kuday, ünlü şarkıcının doğumu sırasında da hastanede hazır bulundu. Akıllara gelen "Ameliyat riskli miydi" sorusunu SABAH'a konuşan ünlü beyin cerrahı Kuday, "Ebru Hanım için hiç risk yoktu. Ancak vefa için oradaydım" dedi. Yaklaşık 12 yıl önce, ----- tanıtımı sırasında beyin damarlarında oluşan anevrizma nedeniyle beyin kanaması geçiren Ebru Gündeş, Gayrettepe Florence Nightingale Hastanesi'nde Prof. Dr. Cengiz Kuday ve ekibi tarafından yaşama döndürülmüştü. Genç sanatçı geçtiğimiz gün aynı hastanede kızı Alara'yı dünyaya getirdi ve doktoru Prof. Dr. Cengiz Kuday'ın da ameliyata girmesini rica etti. Kuday da onu kırmadı. Ünlü doktor, "Aslında risk yoktu ama eski hastama vefa için oradaydım. Ebru Hanım gayet sakin ve rahattı" dedi. Ameliyata girme teklifinin Gündeş'den geldiğini belirten Kuday, "Bu tip bir ameliyat geçirmiş hastalar bazen endişe edebiliyorlar. Oysa onların riski, hiç ameliyat geçirmemiş insanlardan daha az" dedi.

BİLMESEK DAHA RİSKLİ
Anjiyo geçirmiş hastalarda önceden durumun bilindiğini belirten Kuday, "Durumu bilinmeden ameliyata giren pek çok hasta oluyor, risk onlarda daha fazla" diye ekledi. İçinin rahat etmesini istediği hastalarının aynı yöndeki ricalarını kırmayacağını dile getiren Kuday, "Biliyorsunuz moral çok önemlidir. Zaten bu tip istekleri olan, içlerinin rahat etmesi için ameliyatları sırasında hastanede bulunduğum başka hastalarım da oldu" şeklinde konuştu. Gündeş'in sezaryen sırasında ameliyathanede bulunmadığını dile getiren Kuday, "Operasyon öncesi merhabalaştık, çok sakin ve gayet rahattı" dedi. Aynı anda yan ameliyathanede kendi ameliyatını gerçekleştirdiğini anlatan Kuday, "Acil bir durumda mudahale edebilirdim ama buna hiç gerek kalmadı" diye konuştu.

__________________
O Herşey
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
için, oradaydım, risk, vefa, yok


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık