IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Ekim 2011, 11:21   #1
Çevrimdışı
Gökalp ♡
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
MetLife'la evlilik hedefi büyüttü




Fon tutarında sektör yüzde 17 büyürken yüzde 78 büyüyen Deniz Emeklilik, Metlife ile birleşmenin ardından hedef büyüttü. Deniz Emeklilik Genel Müdürü Deniz Yurtseven, "En çok tercih edilen emeklilik şirketi olmak hedefindeyiz" dedi

Sektördeki yüksek büyüme hızı ve potansiyeli ile yabancı yatırımcıların Türkiye'de yatırım iştahı artınca American Life Hayat Sigorta A.Ş. (MetLifeAlico) tarafından satın alınan Deniz Emeklilik hedef büyüttü. Uluslararası bir oyuncuyu arkasına alan Deniz Emeklilik'in Genel Müdürü Deniz Yurtseven, "Türkiye'de Bireysel Emeklilik Sistemi henüz çok genç ama aynı zamanda da dinamik ve Türkiye'de bu anlamda büyük bir potansiyel var. Bu da potansiyel alıcılar için Türkiye'yi daha da önemli bir pazar haline getiriyor. Deniz Emeklilik olarak bu pazarın önemli oyuncularından biri ve en çok tercih edilen emeklilik şirketi olmak hedefindeyiz"dedi. Dünya sigorta devi MetLife ailesine katılmaları ile birlikte büyük bir sinerji yaratacaklarına inandıklarını belirten Yurtseven, "MetLife'ın uluslarası tecrübelerinden yararlanarak sektörde daha da güçlü bir konum elde edeceğimizi düşünüyorum" yorumunu yaptı.

TASARRUF ARTMIYOR "
Tarihsel gelişmeleri ve araştırma raporlarını incelediğimizde kişi başına düşen milli gelirin artması ile tasarruf oranları arasında pozitif bir ilişki olduğunu görmekteyiz" diyen Yurtseven, "Türkiye'de yaşanan 2001 krizi sonrasında uygulamaya konulan ekonomik politikalar ve dünya konjonktürünün de uyumuyla birlikte 2000 yılında 3.000 dolar olan kişi başına düşen gelir, 2010 yılı sonunda 10.079 dolar seviyelerine yükselmiştir. Bu artışa rağmen tasarruf oranlarında aynı iyileşme sağlanamamıştır. Türkiye için 2010 yılında beklenen oran yüzde 13 seviyelerini göstermektedir ki bu olması gerekene göre çok düşük bir orandır" şeklinde konuştu.

JAPONYA ÖRNEĞİ
Ülkelerdeki aşırı tasarruf ve tüketim eğilimlerinin iyi sonuç vermediğini söyleyen Yurtseven şöyle devam etti: "Japonya ve ABD örneklerinde gördük. Tüketim eğilimlerinde denge unsuru çok önemlidir. Bu konuda kamu otoriteleri, ekonomi yönetimleri ve finans kuruluşlarına önemli görevler düşmektedir. Gerçekçi bir kur politikası, bir takım ürünlerin uzun süreli kullanımını teşvik edecek mali tedbirler ve hatta eğitim programlarıyla tasarruf bilincinin geliştirilmesi gibi aksiyonlar alınmalıdır."

__________________
O Herşey
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
büyüttü, evlilik, hedefi, metlifela


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kalçasını büyüttü öldü. Lilith IF Ekstra 10 11 Şubat 2011 20:32
NFS vites büyüttü! Dilara Oyun Dünyasından Son Haberler 2 08 Mart 2009 04:29
Kingston Alanı Büyüttü Heidi Bilim Dünyasından Son Haberler 0 28 Temmuz 2008 21:50