IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By aLya

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Ekim 2011, 11:24   #1
Çevrimdışı
Gökalp ♡
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Teröre inat doğuya yatırıma devam




Yaşanan terör saldırılarına lanet yağdırarak Doğu'ya yapacakları yatırımlardan vazgeçmeyeceklerini belirten perakendeciler "Bizim katkılarımızla bu ülke gelişip bu beladan kurtulacak" mesajı verdiler


Türkiye'nin istihdamında lokomotif sektörlerden biri olan perakende sektörünün temsilcileri yani Türkiye'nin markaları önceki gün yaşanan terör saldırısına lanet yağdırıp, "Teröre inat doğuya yatırıma devam" mesajı verdiler. Hakkâri'nin Çukurca beldesinde yaşanan terörist saldırısı haberlerine tepki yağdıran perakendeciler, "Bu ülkeyi kimse bölemeyecek. Doğu ve Güneydoğu'daki yatırımlarımızda hız kesmeyeceğiz" dediler. Aydınlı Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Said Kavurmacı, "Terör ülkemizin bütünlüğünü bölemeyecek. Bu saldırı Türkiye'de yapılan iyi işleri alt üst etmeye yönelik ama buna fırsat vermeyeceğiz" dedi. Doğu bölgelerine yatırım yapmamanın o ülkenin vatandaşı olmayı reddetmek anlamına geldiğine dikkat çeken Kavurmacı, "Geri adım atmayacağız. Bu ülke topraklarında yaşayan herkes bizim vatandaşımız. Bunu kimsenin değiştirmeye gücü yetmez" dedi. Saat&Saat markasının sahibi Ramazan Kaya ise Türkiye'nin doğusuyla batısıyla bir bütün olduğunu, yatırım yaparken hiçbir bölgeyi ayırmadan hareket ettiklerini söyledi. Kaya, "Yatırımlarımıza tam gaz devam edeceğiz. Diyarbakır'da ikinci mağaza için yer arıyoruz. Doğu illerinde mağazalar açmak için yer bakıyoruz" dedi.

"İPTAL ETMEYECEĞİZ"
Hatemoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Hatem Saykı yatırımları rafa kaldırmak ve iptal etmek gibi bir durumun asla söz konusu olmayacağını söyledi. "Özellikle Van ve Diyarbakır'da yer arıyoruz. Doğu ve Güneydoğu Anadolu'daki bütün AVM projelerine bakıyoruz" dedi. Batman ve Siirt'e açılacak AVM'lerde de yer kiralamaya hazırlandıklarını dile getiren Saykı, "Bu ülke hepimizin. Doğu'ya yatırımı kesersek bu olayların asla önüne geçemeyiz. O bölgeleri geliştirmeliyiz. Yatırımdan vazgeçmeyeceğiz" diye konuştu.

REFAH SEVİYESİNİ ARTIRMALIYIZ
HotiçYönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hotiç, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine olan yatırımlarının hiçbir şekilde kesmeyi düşünmediklerini söyledi. Hotiç, "Diyarbakır'da mağaza açtık. Diğer illere de bakıyoruz. Terör saldırısı gerçeğini biliyoruz ama yatırımdan vazgeçmeyiz" dedi. Colleizone markasının sahibi Ekrem Akyiğit, Güneydoğu Anadolu illerine yatırımı öne aldıklarını söyledi. "Ben de doğu kökenliyim Elazığlı'yım. Bu ülkenin kuzeyi güneyi diye bir ayrım yapamayız. Olumsuzlukların iyileşebilmesi için ülkenin refah ve eğitim seviyesinin yükseltilmesi lazım" diyen Akyiğit, yatırımdan vazgeçmeyeceklerini, vaçgeçilmemesi gerektiğini söyledi.

__________________
O Herşey
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 21 Ekim 2011, 12:16   #2
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Teröre inat doğuya yatırıma devam




guzel. bazi yerler gercekten hic ilerlemiyor. Tomarza ilcesi hele bizim oralar yani, kayseri de.. 20 senedir ayni hic ilerleme yok. Istanbulu.. ankarayi.. izmir .. yatirimlari birazda gerekli yerlere yapmalari gerekiyor. hala koy yollari berbat.. ve rezalet durumda.

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

 

Etiketler
devam, doğuya, inat, teröre, yatırıma


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Teknoloji şirketleri yatırıma devam ediyor! Süslü Bilişim Hukuku 0 21 Kasım 2010 17:25
Türkiye'nin doğuya kaymasının nedeni Lucifer Haber Arşivi 0 17 Haziran 2010 14:52