IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

5Beğeni(ler)
  • 5 Post By Ashriel

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Ekim 2011, 14:23   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kürt kızı emniyet müdürünü ağlattı




Bitlisli küçük Zeynep 'Ben Kürdüm...' diye başlayan o cümleyi söyleyince gözyaşları sel oldu



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.





Bitlis'in Güroymak İlçesi’ndeki saldırıda şehit olan 5 polis için Mersin Emniyet Müdürü Arif Öksüz’e başsağlığı ziyaretinde bulunan Bitlisli ilköğretim Okulu öğrencilerinden 11 yaşındaki Zeynep Yılmaz’ın, "Ben Kürdüm diye Türkleri sevmeyecek miyim?" demesi salonda bulunanları duygulandırdı.

Tamamı doğu ve güneydoğu kökenli olan çocuklar, öğretmenleri ve Akdeniz İlçe Emniyet Müdürü Hasan Güner öncülüğünde gerçekleştirdikleri ziyarette, Emniyet Müdürü Arif Öksüz’e üzüntülerine dile getirdiler.

’DÜNYAYA KÜRT OLARAK GELDİM’

Arkadaşları adına konuşan Bitlisli Zeynep Yılmaz, Bitlis’in Güroymak İlçesi’nde meydana gelen saldırıda 5 polis memuru ile 4 vatandaşın ölümünden büyük üzüntü duydukları söyledi. Bugüne kadar polisleri hep kötü bildiklerini, onları hiç sevmediklerini belirten Yılmaz, ’Hasan ağabey’ olarak hitap ettiği Akdeniz İlçe Emniyet Müdürü Hasan Güner sayesinde polisleri tanıdığını ve tanıdıkça da çok sevdiğini anlattı. "Ben Kürt’üm, bunu ben istemedim Allah istedi" diye konuşan küçük kız şunları söyledi:

"Dünyaya Kürt olarak geldim, Kürt olarak da gideceğim. Ama taş atan, eylemlere karışan Kürt değil, okuyan bir Kürt olacağım. Öğretmenim gibi Allah’ın izni ile öğretmen olacağım. Hasan ağabeyi tanıdık, onun nur yüzünü gördük, onun sesini duyduk, Hasan ağabeyi çok sevdik. Onu babamız gibi, annemiz gibi bildik. Ben Kürt’üm diye Türkleri sevmeyecek miyim? Hayır, o da insan değil mi? Onun da iki gözü yok mu? Benim de iki gözüm var"diye konuştu.

Ağlamamak için kendini zor tutan Zeynep Yılmaz’ın konuşması salonda bulunanları da duygulandırdı.

HASAN MÜDÜR AĞLADI

Akdeniz İlçe Emniyet Müdürü Hasan Güner ise, duyduğu bu sözler karşısında duygulanarak ağladı. Güner, ağladığı görülmesin diye bir köşeye çekilip göz yaşlarını gizlemeye çalıştı. Mersin İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz ise, öğrencilere gösterdikleri bu duyarlılıktan dolayı teşekkür etti. Ziyaretin kendilerine moral verdiğini vurgulayan Öksüz şöyle konuştu:

"Memleketin acısını bizimle paylaştıkları için kendilerine teşekkür ediyorum. Çok ince, ali bir düşünce, yaşlarının ötesinde bir düşünce bu. Şunu anlıyoruz ki, Anadolu’nun dört bir yerinde, yurdumuzun her köşesinde bu acıyı insanlarımız hissediyor. Kalleşçe yapılan saldırı sonucunda hayatını kaybeden gerek polislerimiz, gerekse vatandaşlarımızın acısını Türkiye’nin doğusunda batısında her insan hissetmiş. Ümit ediyoruz ki bu bir daha yaşanmaz, arzumuz isteğimiz o. Buterörbelasından kurtulur, ülkemiz ve oralara yapacağımız masrafı, emeği, mesaiyi bu yavrularımızın eğitimine harcarız. Kendilerine bu insan sevgisini aşılayan büyüklerine, ailelerine ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum."

Ziyaretin sonunda, İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz tarafından öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ağlattı, emniyet, kürt, kızı, müdürünü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık