IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Ekim 2011, 10:30   #1
Çevrimdışı
Gökalp ♡
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Van'da Depremi Yaşadı, Batman'a Dönüp Arkadaşlarıyla 3 Kamyon Gıda Gönderdi




Van'da depremi yaşayan Batmanlı esnaf, aynı gün Batman'a dönerek Toptancılar Sitesi'nde bulunan esnaf arkadaşlarıyla hazırladıkları 3 kamyon gıda malzemesini, deprem mağduru vatandaşlara gönderdi.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Van'da depremi yaşayan Batmanlı esnaf, aynı gün Batman'a dönerek Toptancılar Sitesi'nde bulunan esnaf arkadaşlarıyla hazırladıkları 3 kamyon gıda malzemesini, deprem mağduru vatandaşlara gönderdi.

Batman Toptancılar Sitesi'nde esnaflık yapan Recep Ertuğrul, ürün pazarlamak üzere gittiği Van'da, pazar günü 7.2'lik deprem dehşetini yaşadı. Depremin şokunu atlattıktan sonra yıkımı yerinde gören ve acılara tanıklık eden Ertuğrul, aynı gün apar topar Batman'a dönerek depremin yaptığı yıkımı esnaf arkadaşlarına anlattı.

Gıda ve Toptancılar Sitesi Derneği, bütün üye ve esnafı Subat Günaydın organizatörlüğünde başlattığı yardım kampanyasında ilk etapta, temel gıda maddesi ve çocuk bezinden oluşan 2 kamyon malzemeyi Van'a gönderdi.

Çalışmalarını aralıksız sürdüren esnaf zeytin, makarna, pirinç, fasulye gibi temel gıda maddeleri, çocuk bezi ve katalitik sobadan oluşan 3'üncü kamyonu da Van'a gönderdi. 10 gün boyunca kampanyayı sürdüreceklerini belirten toptancı esnafı, "Van'daki kardeşlerimiz için imkanlarımız el verdikçe yardım kamyonlarını göndereceğiz." dediler.

Deprem günü, Van'a ürün pazarlamak üzere gittiğini belirten Recep Ertuğrul, "7.2'lik dehşeti yaşadım. Çok korkunçtu. İlk şoku attıktan sonra Batman'a döndüm. Toptancı esnaf arkadaşlarla toplandık, ne yapabiliriz diye. İlk etapta en önemli ihtiyaçları tespit edip 2 kamyon temel gıda malzemesi gönderdik. Bugün üçüncü kamyonu çıkarıyoruz. İnşallah bu yardımları on gün boyunca sürdüreceğiz." diye donuştu.

Batman Gıda ve Toptancılar Sitesi Derneği yönetim kurulu adına konuşan Subat Günaydın ise "Toptancılar Sitesi'nin 150 esnafının kendi aralarında topladıkları gıda yardımlarını Van'a göndermeye devam ediyoruz. Pazar gününden bu yana Van'daki deprem mağduru olan kardeşlerimize toplamda 3 kamyon gıda yardımı gönderdik. 4. kamyon için çalışmalarımızı sürdürüyoruz." dedi.

__________________
O Herşey
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
3, arkadaşlarıyla, batmana, depremi, dönüp, gıda, gönderdi, kamyon, vanda, yaşadı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Batman / Halk Batman Deyimleri - Bilmeceler - Maniler - Atasözleri Ecrin Güneydoğu Anadolu Bölgesi 3 31 Ağustos 2011 18:06
Kızlar Kamyon Şoförü Olursa...Kamyon Arkası Yazıları da Böle Olur.. paradise Komedi ve Mizah 9 11 Temmuz 2008 15:10