IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Ekim 2011, 10:41   #1
Çevrimdışı
Gökalp ♡
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Eşini 26 Yerinden Bıçaklayan Koca, Boğazını Keserek Öldürdü






Bursa'da yaşanan kadın cinayetinde, zanlı, ayrılmak isteyen eşini 26 yerinden bıçakladıktan sonra, boğazını keserek öldürdü.

Bursa Merkez Yıldırım ilçesi Çınarönü Mahallesi Atlı Sokakta meydana gelen olayda, Adem Tüncer (31) eşi Dilek Tüncer'i (29) boğazını keserek öldürdü. Ayrılmak isteyen eşine, "Seni başkasına yar etmem" diyerek 26 yerinden bıçaklayan zanlı, daha sonra kaçtı.

Edinilen bilgiye göre, 9 yıl önce Dilek Tüncer ile evlenen Adem Tüncer, kayınbabasına ait 4 katlı evin zemin katında eşi ile birlikte yaşamaya başladı. Sürekli bir işte çalışmayan Adem Tüncer ile eşi Dilek Tüncer arasında sık sık anlaşmazlıklar yaşandı. Son günlerde ise geçimsizlik nedeni ile boşanmanın eşiğine gelen karı koca arasında sık sık tartışmalar yaşanmaya başlandı. Bunun üzerine Dilek Tüncer, üst katta bulunan babasının oturduğu teras katına çıkarak bir süredir babası ve annesi ile yaşamaya başladı.

Dün saat 16.30 sularında Adem Tüncer üst kata çıkarak eşi, kayınbaba ve annesi ile bir süre çay içip sohbet etti. Daha sonra Kayınpederi Abdurrahim Tontaş, iki torunu Melik (6) ve Melek'in (4) yeşil kartlarının süresinin dolduğunu ve kendine vermeleri halinde bunu düzelttireceğini söyledi. Bunun üzerine eşi Adem Tüncer'den anahtarı alan Dilek Tüncer çocukların yeşil kartlarını almak üzere zemin kattaki evlerine gitti. Bir süre sonra "ben de bir bakıp yardım edeyim" diyen zanlı eşine yardım etmek için aşağıya indi.

Bir süre sonra ailenin küçük kızı Melek annesine ağlayınca dedesi Abdurrahim Tontaş, "Annen ve baban aşağı evinize indi, sen de gidip bir bak" diyerek torununu evlerine gönderdi. Aşağı inen Melek, bir süre sonra ağlayarak gelerek, "Ne annem, ne de babam evde yok" dedi. Bunun üzerine aşağı inen baba Abdurrahim Tontaş, kızı Dilek'i odada kanlar içinde buldu. Bir anda şok olan Tontaş, son umut olarak kızını kucağına alarak hastaneye yetiştirmek üzere salona kadar taşıdı. Ancak takati kesilen acılı baba Tontaş, polis ve ambulansı aradı.

Olay yerine gelen 112 ekipleri, ilk müdahaleye rağmen 29 yaşındaki Dilek'i kurtaramadı. Olay yerine gelen polis ekipleri, incelemelerinin ardından Dilek Tüncer'in 26 yerinden bıçaklanıp boğazının kesilmiş olduğunu tespit etti. Cumhuriyet savcısının işlemlerini yapmasının ardından, kesin ölün sebebinin anlaşılması için Dilek Tüncer'in cenazesi adli tıp morguna kaldırıldı.

"AĞZINI TUTUP KIZIMI KESTİ, ALLAH SENİN BELANI VERSİN"

Acı olaydan sonra Dilek Tüncer'in yakınları gözyaşlarına boğuldu. Olay yerine gelen Dilek'in yakınları sinir krizi geçirirken, 3 oğlu olan ailenin tek kızı Dilek herkesi ağlattı.

Dilek'in erkek kardeşleri baygınlık geçirirken, olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri müdahale etti. Dilek'in cenazesi götürülürken yakınları sinir krizleri geçirdi. Dilek'in kardeşi Muhammed, kardeşinin cenazesi giderken cenaze arabasına doğru yönelirken zor zaptedildi. Kızını hastaneye yetiştirmek için salona kadar taşıyan ve üzeri kan içinde kalan acılı baba Abbürrahim Tontaş ise diz çöküp ağladı.

Acılı baba Tontaş, "Bu ne zulümdü Allah'ım, yavrum daha demin beraber çay içiyorduk ne oldu sana, o zalim geldi kaçamadın mı? elinden. Ne oldu sana yavrum. Ağzını tutup bıçağı sürdü zalim, Allah belanı versin." şeklinde ağladı.

Acılı baba Abbürrahim Tontaş, gazetecilerin, "Aralarında bir sorun var mıydı?" şeklindeki sorusu üzerine ise "Aralarında bir sıkıntı vardı. Sıkıntıları bizim çocuk diyordu 'ben bununla daha yaşamak istemiyorum. Yobazlık etti, çalışmadı. 9 sene benim sırtımdan geçindi. 9 sene hep ben destek oldum. Geçim sıkıntısından dolayı kızım ayrılmak istedi. O da 'ben seni başkasına yar etmem' diyordu. Sonunda da bu oldu." şeklinde anlattı.

Kızının cenazesini kendisinin bulduğunu anlatan Tontaş, "Aşağı ben inip odada kızımı ben buldum. Ben geldim ki odada kesim kaçmış. bıçakla kesmişti." şeklinde anlattı. Olaydan sonra firar eden zanlı Adem Tüncer'in yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

__________________
O Herşey
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

Konu aLya tarafından (27 Ekim 2011 Saat 14:59 ) değiştirilmiştir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 27 Ekim 2011, 13:28   #2
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Eşini 26 Yerinden Bıçaklayan Koca, Boğazını Keserek Öldürdü




"Siz kadınları, Allah emaneti olarak aldınız; onları Allah adına söz vererek helâl edindiniz."

Allah.. her bayana laik bir es nasip etsin insallah.. her erkege de laik bir bayan

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

 

Etiketler
keserek, koca, yerinden, öldürdü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Arkadaşını başını keserek öldürdü Lucifer Haber Arşivi 2 03 Mart 2010 11:29
Alkollü koca, eşini döverek öldürdü Angel Haber Arşivi 1 19 Ekim 2008 00:12
Eşini 20 yerinden bıçaklayıp öldürdü Cemalizim Haber Arşivi 0 10 Ağustos 2008 15:58
Eşini 30 Yerinden Bıçakladı... Kralice Haber Arşivi 0 30 Mayıs 2008 09:31