IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Kasım 2011, 17:46   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
PKK'nın bitirileceği tarihi açıkladı!




Terör örgütü PKK'nın artık kendi kayıplarını bile açıklayamadığına dikkat çekti ve...



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.





Taraf Gazetesi yazarı Emre Uslu, "PKK ile müzakere" taraftarı liberallere çağrı yaptığı köşesinde, terörle mücadelede mevcut stratejinin devam ettirilmesi gerekliliğine dikkat çekti.

PKK'nın önümüzdeki baharda bitirilebileceğini iddia eden Uslu, "Çok net söylüyorum, mevcut strateji devam ettirilirse PKK önümüzdeki bahar döneminde yok edilir. Ama bence PKK'nın yok edilmesi çözüm değil. Devletin de istediği bu değil zaten. Yani devlet şöyle düşünmüyor: "PKK yok edilemez ama, beli bükülebilir, ondan sonra silah bıraktırma görüşmeleri yapılabilir, sağlıklı siyaset koşulları doğabilir..." Aksine devlet, PKK yeni teknolojik imkânlarla üç ayda yok edilebilir diye düşünüyor" dedi.

Olayları yakından takip eden bir devlet görevlisinin, "devletin elinde beş IHA daha olsa PKK'yı iki ayda askerî olarak bitirir. Mevcutteknolojiile PKK altı aylık bir operasyonla bitirilir" değerlendirmesine yer veren Uslu, "Siz büyük akıllarınızla, kocaman egolarınızla bu değerlendirmeleri “cılız istihbarat raporları” diye küçümsemeye devam edin. İnanın sizin kocaman egolarınıza da, büyük akıllarınıza da bir şey olmayacak, olan gariban Kürt çocuklarına olacak" dedi.

PKK'nın lider kadrosu dahil yüzlerce kaybı olduğunu ifade eden Uslu, örgütün artık kendi kayıplarını bile açıklayamadığını belirtti. Uslu şöyle devam etti: "Bugün PKK'nın onlarca lider kadrosu da dâhil yüzlerce kaybı var. PKK liderleri –katkılarınızla– örgütün yenilmeyeceğine o kadar inanmış ki örgüt artık manevra yapıp kendi kayıplarını bile açıklayamıyor. PKK'nın kayıp haber alamıyoruz dediği 11 PKK'lı kim, biliyor musunuz? Onlar artık yok.."

Müzakereyi savunan liberallere "Çözümünüz gözyaşı getiriyor" diyen Uslu, barış çağrılarının "Ölümden önceki son çağrı" olduğuna dikkat çekti:

"Basmakalıp argümanları en pırıltılı sözcüklerle de ifade etseniz, bu, gerçeği değiştirmiyor; süreci yanlış analiz ediyorsunuz; çözümünüz barış değil gözyaşı getiriyor. Köprüden önceki son çıkışa hızla ilerliyoruz. Ölümden önceki son anons belki de bu. Bir an önce “onurlu bir barış için, daha fazla genç ölmesin” diye, büyük egolarınızı gariban çocuklar için bir kenara bırakın, tek düze analizlerle insanları gaza getirmeyin ve “barış için tek yol PKK'nın ateşkes ilan edip sınır dışına çekilmesi” için çağrılar yapın. Bu, ölümden önceki son çağrıdır..."

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
açıkladı, bitirileceği, pkknın, tarihi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Batman hakkında bilgiler tarihi tarihi eserler yemekler Ecrin Güneydoğu Anadolu Bölgesi 2 31 Ağustos 2011 18:16