IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Ashriel

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Kasım 2011, 13:35   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
PKK'dan bir itiraf daha geldi!




TSK'nın Kazan Vadisi ve Irak sınırında yürüttüğü operasyonlarda ağır kayıplar veren PKK faturayı teröristlere kesti.




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.






Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

PKK'dan itiraf geldi: Kazan Vadisi ile...






TSK'nın operasyon yaptığı Kazan Vadisi'ndeki teröristlerle irtibatının kesik olduğunu itiraf eden PKK'dan bir itiraf daha: ‘Çatışmadan kaçan militanlar var'

Örgütün silahlı kanadı HPG, birim sorumlularına gönderdiği mesajda, kayıplardan militanları sorumlu tuttu ve “çatışmaya girmek istemeyen, hatta kaçanlar olduğunu” itiraf etti.

Genelkurmay, operasyonlarda 270 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıklarken, PKK'dan çelişkili açıklamalar geldi. Örgüt önce kayıplarının 35 olduğunu duyurdu. Ardından örgüte yakıninternetsitelerinde sınıra yakın mağaraların birinde 38, diğerinde 57 militanın öldüğü açıklandı. HPG ise kendi sitesinden, PKK Parti Meclisi veKCKYürütme Konseyi üyesi Rüstem Cudi, HPG ve YJA-Star Askeri Konseyi üyesi Çiçek Botan ve HPG Askeri Konseyi üyesi Alişer Koçgiri'nin de ölenler arasında olduğunu duyurdu. Ancak örgüt, Ekim ayındaki ağır operasyonlara rağmen kayıp sayısını 66 olarak verdi.

Hezimetten teröristleri suçladı

Çelişkili açıklamalar, örgütün kayıp sayısını düşük göstererek gücünü koruduğu imajı vermeye çalıştığı şeklinde yorumlanırken, örgütte ciddi bir kopuş başladığı da üst yönetimden birim sorumlularına yönelik mesajda ortaya çıktı. HPG yönetiminin mesajında, “birimlerin talimatlara uymadığı, böyle giderse Hakurk, Kato ve Haftanin'deki gibi darbeler yenileceği” belirtilerek, “Örgüt yapısında, savaşı benimsemeyen, ciddiye almayan, hatta savaşa karşı çıkan tehlikeli yaklaşımların bulunduğu”nun vurgulanması dikkat çekti. Duyuruda, örgütün internet sitesinden yayınlanan ve örgüte yakın ajanslara yapılan açıklamalarda “şehit” denilerek övgü yağdırılan isimlerin de aralarında bulunduğu birim sorumluları için de “Görevlerini yapmayan, üstünkörü yaklaşan, duyarsız ve bireyci davranan, kendisini geriye çeken, yönetimi geriye çekmeye uğraşan, en basit işleri bile başkalarının üzerine yıkmaya çalışan, uyduruk sorunlarla kendisini ve çevresini işlemez kılan yönetim ve komuta üslubunu şiddetle kınıyor ve mahkûm ediyoruz” dendi.

Karayılan: Çelê'de imha edilmişler

PKK'nın Kandil'deki elebaşı Murat Karayılan da, dün yaptığı açıklamada, arazideki militanlarla aralarında kopukluk olduğunu doğruladı. Karayılan, “çatışma bölgesinde o kadar militan olduğunu bilmediklerini” itiraf ederken, “Yetersizliklerimizi görmemiz gerekiyor. Ben 23 Ekim'de Çelê'de (operasyonların yapıldığı Kazan vadisi) çatışma yok demiştim. Çünkü bilgilerimize göre bu kadar gücün orada olmaması lazımdı. Fakat daha sonra açığa çıktı ki bu arkadaşlar orada bulunmuş . Orada imha edilmişler” dedi.

STAR GAZETESİ

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bir, daha, geldi, itiraf, pkkdan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
PKK'lı Bay X'ten bir şok itiraf daha! Ashriel Haber Arşivi 0 27 Ekim 2011 18:12
Projeleri Daha Hızlı, Daha Ekonomik Ve Çevreye Daha Az Etki Yaratacak Şekilde Tasarla Sevda Bilim Dünyasından Son Haberler 0 26 Ekim 2010 18:09
PS3 hack'ine bir şok daha geldi! Slipknot Bilgisayar Donanımı 0 30 Ağustos 2010 16:42
HoppaLa Yarim Yaz GeLdi, Çarşıya Kiraz (SağLık) GeLdi.. Sevda Diyet ve Sağlıklı Beslenme 0 21 Nisan 2010 23:34