🔔 Çevrimdışı bildirim almak ister misiniz?
Bir konuya etiketlendiğinizde, özel mesaj aldığınızda, bir mesajınız alıntılandığında forumda olmasanız bile anlık bildirim almak için lütfen izni verin.
Otel önünde gerginlik çıkartan grup, kurtarma çalışmalarına engel oldu.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Van'da dün akşam meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremde yıkılanotelönüne gelen Başbakan YardımcısıBeşir Atalayve Sağlık Bakanı Recep Akdağ, gazetecilere açıklama yaparken bir grup vatandaş, ortalığı karıştırdı.
Enkazda arama ve kurtarma çalışmaları devam ederken, otel önündeki bakanlara yönelik olarak, "Hükümet istifa, Tayyip istifa" sloganları atan gruba polis müdahalede bulundu. Oluşan gerginliğin büyüyerek devam etmesi üzerine, polis biber gazı kullanmak zorunda kaldı. Biber gazlı müdahale ve oluşan kargaşa sebebiyle kurtarma ekipleri de enkaz başından ayrıldı.