IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Kasım 2011, 09:22   #1
Çevrimdışı
Gökalp ♡
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Öldürülen PKK'lı İçin Kına Gecesi




Deniz otobüsünü kaçıran PKK'lı için kına gecesi düzenlenmek istendi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne ait Kartepe isimli deniz otobüsünü silah ve bomba tehdidiyle kaçıran ancak düzenlenen operasyonla öldürülen PKK'lı Mensur Güzel'in cenazesi Diyarbakır'a getirildi. Güzel'in ailesi cenazeyi evlerine götürerek kına gecesi yapmak istedi. Polis engeli ile karşılaşan Güzel ve Bdp'li milletvekilleri polis yetkileri ile yaklaşık 5 saat süren görüşme sonucunda kararlarından vazgeçti.

100 ARAÇLIK KONVOYLA KARŞILANDI

İzmit-Karamürsel arasında sefer yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne ait 'Kartepe' adlı deniz otobüsünü silah ve bomba tehdidiyle kaçıran PKK'lı teröristin cenazesi Diyarbakır'a getirildi. İstanbul'dan karayoluyla Diyarbakır'a getirilen Güzel'in cenazesini Şanlıurfa yolu 20'nci kilometrede Bdp'li milletvekilleri Ayla Ata Akat, Leyla Zana, Gülten Kışanak Bdp'liler ve ailesi karşıladı. Yaklaşık 100 araçtan oluşan ve kent merkezine doğru hareket eden konvoy kente 10 kilometre mesafe kala polis engeline takıldı. Milletvekili Ayla Akat Ata ile görüşen polis müdürleri konvoyun kent merkezinin dışından gitmesini istedi. Bunun üzerine miletvekili Ayla Akat Ata, ailenin Güzel'in cenazesini 5 Nisan mahallesindeki evinin önüne götürerek burada kına gecesi düzenlemek istediklerini konunun onlarla görüşülmesini istedi.

Emniyet Müdür Yardımcısı Erkan Demircan ile yapılan görüşmeler sonuçsuz kalınca PKK'lı Mensur Güzel'in ablası Binnaz Güzel gelerek polis müdürleri ile görüştü. Ellerine kına yakan abla Güzel, "Bakın ben ellerime kına yaktım tek erkek kardeşimdi. Ona evin önünde düğün yapacağım lütfen izin verin" dedi. Polis yetkilileri bu şekilde bir törene izin vermeleri halinde törene katılan kitlenin korsan gösteri yapabileceklerini söyledi. Abla Binnaz Güzel ise polis müdürlerine "Siz nasıl uygun görürseniz ama ben bunu yapmak istiyorum" cevabı verirken polis müdürleri cenazenin Yeniköy mezarlığına götürülerek sabah gömülebileceğini duyurdu.

Şanlıurfa karayolu üzerinde süren diyaloglar sonuçsuz kalırken yol yaklaşık 5 saat trafiğe kapandı. Defalarca polis müdürleri ile milletvekilleri ve Güzel'in yakınları arasında görüşmeler sürerken Yeniköy mezarlığında bekletilmesi konusunda karar alınmadı. Görüşmeler sırasında ilginç diyaloglar da kameralara yansırken, PKK'lı Güzel'in ablası bu kez Yeniköy mezarlığında morg bulunmadığını bu yüzden oraya götürmediklerini söyleyince polis müdürleri de "Hayır orada morg var" diye cevap verdi. Müdürlerin cevabı karşısında abla Binnaz Güzel "Bana orada morg olmadığı söylendi diyerek annesi ile görüşeceğini belirtti. Yaşanan bu diyaloglar sırasında milletvekili Ayla Akat Ata ise polis müdürlerine dönerek "Ne yapmaya çalışıyorsunuz bizi zan altında bırakmaya mı çalışıyorsunuz ?" diye sordu.

DÜĞÜNÜMÜZ VAR KARDEŞİME KINA GECESİ YAPACAĞIM

Abla Binnaz Güzel daha sonra Kınalı elini kameralara göstererek "Benim düğünüm var. Düğünümüze geç kalacağız. Olan olmuş zaten biliyorsunuz. Kardeşim 4 yıldır evinden uzakta. Eve götürüp kına yapacağız" diyerek zılgıt çekti. Araca binen abla Güzel daha sonra eline kına tepsisi alarak Kürtçe şarkı söyledi. Akşam saatlerine kadar süren diyalog sonucunda Mensur Güzel'in cenazesi Yeniköy mezarlığına getirilerek morga konuldu. Güzel'in cenazesi yarın toprağa verilecek.

__________________
O Herşey
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
gecesi, öldürülen


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kına Gecesi İçin Lady Ah Kadınlar 2 18 Eylül 2010 18:30