IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Kasım 2011, 11:37   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
PKK taban kaybediyor.




PKK taban kaybediyor çünkü...

Başbakan Erdoğan, AİHM Kararları Çalıştayı'nda hitap etti.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



İşte Başbakan'ın konuşmasından satır başları:

Türkiye'nin Avrupa kurumları ve Avrupa Birliği ile ilişkisi medeniyet tasavvuruna olan inançtan kaynaklanıyor. Bizim kadim medeniyet anlayışımızda insan kutsal bir varlık olarak değerlendirilmiştir.

Son 9 yılda insan hakları ve hürriyetleri konusunda tarihi adımlar attık. Avrupa standartlarına ulaştırmak için yoğun mücadele verdik. Attığımız her adımda engellerle karşılaştık. Kimi zaman çeteler, kimi zaman bürokratik oligarşi engeller çıkardı. Ama en çok da statüko ile uğraştık. Gerçekleştirdiğimiz reformları sayabilmem mümkün değildir. İdeal seviyeye ulaştığımızı iddia etmiyoruz. Türkiye kendisini devamlı yenileyerek ileri hedeflere yol almalı. Dün ileri dediğimiz standartlar şimdi yetersiz kalabiliyor.

Temel felsefemiz 'insanı yaşat ki devlet yaşasın' anlayışıdır. Devlet öncelikli anlayış değil, insan öncelikle anlayış geçerli.

Türkiye'nin kendine has şartları var demiyorum, mazeret üretmiyorum. Türkiye'nin karşısında çocukları bile katleden bir terör örgütü var. Siyasi partilerimiz maalesef terörle mücadeleye destek veriyor veya iki taraflı aşırı milliyetçilik körükleniyor. Bir parti, gemi kaçırıp onlarca kişinin hayatını tehdit eden terörist güvenlik güçlerince etkisiz hale getirilince onu kahraman ilan ediyor. Bugün terör, demokratik gelişimin önündeki en büyük engeldir.

Avrupalı liderlere defalarca belgeleriyle ispat etmemize rağmen hâlâ terör örgütüne göz yumuyor. Anne karnındaki bebeği öldürmek hangi özgürlük anlayışıyla bağdaşır.

Demokrasinin, terörün panzehiri olduğunu biliyoruz. Son dönemde sağlanan güvenlik - özgürlük dengesi terör örgütünün taban kaybetmesine neden oldu.

Terör örgütü, silahla, bombayla kendine göre yasalar tanzim ediyor. KCK denilen budur. Biz asla geri adım atmayacağız. Artık ülkemizde insan hakları konusundaki hassasiyetlerin Avrupa ülkelerinden geri olduğunu kimse iddia edemez. Biz hiç geri adım atmadan, reformlarımızı sürdüreceğiz.

Bölgemizde farklı bir model oluşturacağımıza gönülden inanıyoruz. Türkiye hukuk ve demokrasi alanında çok farklı bir yerde olacaktır.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 15 Kasım 2011, 14:00   #2
Çevrimdışı
Gökalp ♡
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: PKK taban kaybediyor.




Bölgemizde farklı bir model oluşturacağımıza gönülden inanıyoruz. Türkiye hukuk ve demokrasi alanında çok farklı bir yerde olacaktır.

Umarım ..

__________________
O Herşey
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

 

Etiketler
kaybediyor, pkk, taban


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
'ABD Türkiye'yi kaybediyor' Feronia Haber Arşivi 0 05 Ocak 2010 11:44
Türkiye Formula 1'i kaybediyor CyberNeaT Haber Arşivi 0 08 Eylül 2006 12:58