IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
6Beğeni(ler)
  • 2 Post By Ay
  • 1 Post By aLya
  • 1 Post By Ruj
  • 2 Post By AngeLus

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Kasım 2011, 09:40   #1
Çevrimdışı
Ay
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İkinci N.Ç. vakası





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Eskişehir'de, 13 yaşında iken defalarca tecavüze uğrayan N.Ç. adalet istiyor. Eskişehir'in Alpu ilçesinde, 1998-99 ve 2000 yılları arasında defalarca tecavüze uğradığını iddia eden N.Ç., kendisine tecavüz eden kişilerden birisinin en yakın akrabası ile evlendiğini söyledi.
MARDİNLİ N.Ç. İLE KADERİ AYNI

26 kişinin tecavüz ettiği Mardinli N.Ç. ile kendi başına gelen olayın aynı olduğunu belirten N.Ç., "İlk başta elle taciz ettiler. Kendi okulumda oldu. Aileme söylememem için ölüm tehditlerinde bulundular. Daha sonra cinsel birliktelikler başladı. İlk biri yaptı. Sonra bunlar 2, 3, 4 kişi olmaya başladı. 2 kişi de suça yataklık etti. Bu kişiler aynı zamanda sevgililerine de söylediler. Sevgilileri de öğretmenlere söyledi. Beni okulda dışladılar. Ağır sözler söylediler" dedi.
OKUL MÜDÜRÜ DÖVDÜ

Bu olayları duyan okul müdürünün kendisini dövdüğünü iddia eden N.Ç., "Bir gün beden dersinde arkadaşlarımla konuştuk. Arkadaşımla ağır sözü sebebiyle tartışmaya başladık. Öğretmenlere intikal etti bu durum. Okul müdürümüz sadece beni dövdü. Ama diğer kişilere hiçbir şey yapmadı. Beni ıslah evine götürmekle tehdit ettiler. Artı jandarmaya bildireceklerini söylediler. O şekilde tehdit edilip olay kapatıldı. Ve bir daha benim yanıma yaklaşamadılar. Ama ders sıralarında sözlü tehditlerde bulunuyorlardı. Orta 3'ün son dönemindeydim. 1999 - 2000 eğitim dönemindeyken tekrar yeniden yapmaya kalktılar. Yapmadan önce tehdit savurdular" diye konuştu.

Annesinin yaşananları duyduktan sonra sadece kendisini dövdüğünü söyleyen N.Ç., "Bir yıl öncesinde de anneme intikal ettiğinde annem sadece beni dövmüştü. Bana tecavüz eden, o iğrenç olayı yapan kişiye gidip soruyor. Ve o, 'Biz yapmadık, senin kızın yalan söylüyor' demiş. Teyzem o zamanın valisini tanıyordu. Vali bey de dava açmamız gerektiğini söyledi. Dava açtık. Rehberlik ve araştırma merkezindeki, şu an öldüler, 2 öğretmenim beni çok iyi bir şekilde savundu. Suçluların cezalarının verilmesini istediler.
ANNEM ÖLMEM İÇİN BANA SABUN YEDİRDİ

Dava 4 yıl kadar sürdü. Bu arada adli tıptan rapor aldım. "Elastike bir yapı ve sadece doğum esnasında yırtılabilir" raporu aldım. Ama ne yazık ki hiçbir şekilde ceza almadılar. İlk başta onlar kararı bozdurmak için temyize başvurdular. Sonra biz başvurduk. En sonunda dosya İstanbul Adliyesi'ne gönderildi. Adliyede karar bozuldu. Ve sadece "hikaye uyduruyor" denildi. İlk başlarda sustum. Çünkü tecavüz edenlerden biri bizim yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen biriydi. Ve annem babam beni sürekli dövüyordu. Yani yapmadığım bir şey için ailem sürekli dövüyordu. Ve bunu yakın çevrem de biliyordu. Annem bana inanması gerekiren, o iğrenç olayı yapan kişiye inandı. Ve bundan sonra her ne olursa olsun söylememeyi tercih ettim. Öleceğimi de bilsem yapamazdım. Yani sonuçta onlar söylesem de, söylemesem de öldürecekler, ailem zaten dövmeleri ile öldürüyor. Hani hiçbir şey değişmiyordu. Son seferinde de söylediğimde neden söyledim ki acaba keşke söylemeseydim diye çok düşündüm. Çünkü babam beni her gün dövüyordu. Olay olduğunda dışarıdan benim yanımdaymış gibi görünüyordu, ama yanımda değildi. Her şekilde beni öldürmek istiyorlardı. Annem sabun yedirdi. Ölmemi istedi. Bu olay adliyeye intikal etti. Şimdi bu olay olduğundan beri sadece teyzem var yanımda ve eşim var. Kendi aileme gelince kimse yok" diye iddiada bulundu.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 18 Kasım 2011, 09:44   #2
Çevrimdışı
Gökalp ♡
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İkinci N.Ç. vakası




Üzücü.. Halen bu tür şeylere sessiz kalan aileler ve şiddete başvuranlar var yazık.

__________________
O Herşey
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

Alt 18 Kasım 2011, 11:13   #3
Çevrimdışı
Ruj
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İkinci N.Ç. vakası




Gün geçtikçe insanlığımızı kaybediyoruz.

 

Alt 18 Kasım 2011, 11:20   #4
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İkinci N.Ç. vakası




Bu nasıl bir anne babadır!? Daha 13 yaşındaki kendi canından kanından olan bir çocuk bu kadar entrikayı kafasında nasıl kurabilir? Nasıl diğer adi insanlara güvenip inanabilirler? Aklım almıyor mantığım kabul etmiyor..
Herşeyi geçtim, hadi 13 yaşındaki çocukda bile suç olduğunu varsayarsak insan evladına bunu kondurabilir mi ya? Gerikafalılar!

__________________
Rüzgarda savruk, Başına buyruk ~
 

 

Etiketler
ikinci,


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
ßîr Msn VakaSı ! . Candy Esrarengiz Olaylar 2 06 Mayıs 2010 14:52