IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Kasım 2011, 12:54   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Öldürüp, motorlu testereyle parçaladilar




Eşi, oğlu ve gelini; Ahmet Ak'ı tabancayla öldürüp motorlu testereyle parçaladıktan sonra ormana attılar.Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde 54 yaşındaki Ahmet Ak'ı öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan eşi 52 yaşındaki Nazmiye, oğlu 34 yaşındaki Yasin ve gelini 32 yaşındaki Havva Ak, ilk kez hakim karşısına çıktı. 3 sanık da suçlamayı kabul etmezken, Ahmet Ak'ın, evin bodrumunda tabancayla öldürülüp motorlu testere ile parçalanarak ormana atıldığı belirtildi.
İlçeye bağlı Yunuslu Köyü'nde oturan Türkiye Taşkömürü Kurumu'ndan emekli maden işçisi Ahmet Ak, geçen yıl 27 Temmuz'da ortadan kayboldu. 2 gün sonra oğlu Yasin Ak, jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. 2 ay sonra 29 Eylül'de, köyün yakınındaki ormanlık alanda bir kişiye ait vücuttan ayrılmış kafatası ile kemikler bulundu. Yapılan incelemede bulunan kemik ve kafatasının kaybolan Ahmet Ak'a ait olduğu saptandı.
İLK KEZ HAKİM KARŞISINA ÇIKTILAR
Jandarma, olayla ilgili Ahmet Ak'ın eşi Nazmiye Ak, oğlu Yasin Ak ve gelini Havva Ak'ı gözaltına aldı. 3 sanık, çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı. Sanıklar hakkında, 'Tasarlayarak yakın akrabayı öldürmek, kişinin hürriyetini yoksun bırakma, suç delillerini yok etme ve suç üstlenme' suçlarından ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı. Sanıklar, Zonguldak 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dün görülen duruşmada ilk kez hakim karşısına çıktı.
TABANCA İLE ÖLDÜRÜP, TESTERE İLE PARÇALAMIŞLAR
Mahkeme Başkanı Ahmet Gürbaz, sanıklar ile birlikte avukatlarının hazır bulunduğu duruşmada Cumhuriyet Savcısı'nın hazırladığı iddianameyi okudu. İddianamede, Ak ailesinin birlikte oturduğu evin bodrumundaki motorlu testere ile 'patpat' denilen tarım aracının kasasında, öldürülen Ahmet Ak'ın kan izlerine rastlandığı belirtildi. Ahmet Ak'ın, tabanca ile öldürüldüğü, evin altında motorlu testere ile parçalara ayrılan cesedinin tarım aracıyla ormana götürülüp uçuruma atıldığı belirtildi. Ayrıca Yasin Ak'ın, kan izlerini yok etmek için tarım aracının kasasını boyadığı belirtildi.
3 SANIK DA SUÇLAMAYI KABUL ETMEDİ
İşsiz olması ve sürekli borç yapması nedeniyle kendisine tepki gösteren babasını öldürdüğü iddia edilen Yasin Ak, duruşmada suçlamayı kabul etmedi. Yasin Ak, babasının kaybolduğu gün Ereğli'de hastanede tedavi gören dedesinin yanında olduğunu ileri sürerek cinayetle bir ilgisinin olmadığını söyledi. Yasin Ak, tarım aracının kasasını neden boyadığını soran hakime ise "Kasa eskimişti. Olaydan 2 ay önce boyamıştım" dedi.
Daha önceki ifadesinde, eşinin kendisine şiddet uyguladığını, gelini Havva Ak'a da tecavüz ettiğini ileri süren, bu yüzden de birlikte ormana odun toplamaya gittiklerinde Ahmet Ak'ı tabanca ile vurarak öldürdüğünü söyleyen Nazmiye Ak, mahkemede ifade değiştirerek suçlamayı kabul etmedi. Jandarmada baskı altında ifade verdiğini ileri süren Nazmiye Ak, eşiyle kaybolduğu günün sabahı köyde ölen bir kişinin cenazesine gittiklerini belirterek, "Cenazeden sonra birlikte odun toplamak için ormana gidecektik. Ancak daha sonra o gelmedi. Ben öldürmedim" diye konuştu.
Daha önce, kendisine birkaç defa tecavüz ettiğini iddia ettiği kayınpederi Ahmet Ak'ı, olay günü ormanda yine tecavüze kalkışması nedeniyle öldürdüğünü söyleyen gelin Havva Ak da duruşmada suçlamayı kabul etmedi. Daha önceki ifadelerini baskı altında verdiğini öne süren Havva Ak, "Kayınvalidem, ölen kayınpederimin bana tecavüz ettiği yönünde ifade vermiş. Ben de kayınvalidemden korktuğum için bu yönde ifade verdim. Kayınpederimi ben öldürmedim" dedi.
Duruşma, tanıkların dinlenmesi için ertelendi.

Kaynak : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
motorlu, parcaladilar, testereyle, öldürüp


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Motorlu Yelken Kanat Düştü: 2 ölü Asimavi Haber Arşivi 0 05 Eylül 2008 22:13
Ferrari motorlu araçlar yarışacak Collettivo Otomobil Haberleri 0 28 Ağustos 2008 13:58
Motorlu Araçlar Sözlüğü [A'dan Z'ye] BLaCK_and_WHiTe Serbest Kürsü 5 14 Ocak 2008 04:22
Babasının başını testereyle kesti CariSma Haber Arşivi 4 14 Mart 2007 17:28