IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Kasım 2011, 08:51   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
KCK'nın akademisinde şok diyalog!




KCK’nın örgüt içi eğitim verdiği sözde ‘Siyaset Akademi’lerinde verilen dersler terör örgütünün stratejisiyle paralellik taşıyor: Ya sen öldüreceksin ya o öldürecek.

Güncelleme:22 Kasım 2011 03:19 PKK’nın şehir yapılanması KCK soruşturması kapsamında İzmir’deki ‘Siyaset Akademesi’nde yapılan teknik takibe takılan konuşmalarda, derslere katılan gençlere, PKK ile BDP’nin beraber olduğu, PKK’ya nasıl eleman kazandırılacağı, Kürtler için ‘Ya sen öldüreceksin ya o seni öldürecek’ durumu yaşandığı, PKK’nın ve önderliğin üst yapı olduğu, Kürdistan devrimini yapmak için silah, gerilla ve ordu gerekliliği ve Zerdüştlük gibi dersler verildiği öğrenildi.

PKK’yı savunmayan barınamaz
Star gazetesinde yer alan habere göre; Soruşturma kapsamında tutuklanan ve daha önce BDP milletvekili adayı olan N.Ö, “PKK’nın ortaya koymuş olduğu siyaseti, ideolojisini, biz legal alanda, taktik alanında yürütüyoruz. Partide zaman zaman işte ya ‘biz şunu yapmayalım’ falan deniliyor ya. İşte o taktiktir arkadaşlar. Aslında yani ideolojik olarak bunun ideolojisine aykırı duruş sergileyen arkadaş, çok barınmaz” diyerek PKK ideolojisini savunmayanın partide barınamayacağını ifade ediyor.

Ölüm dışında birşey olmayacak
Akademide verilen derslerin içeriği de gün yüzüne çıktı. Verilen derslerin, “Kürdistan tarihi”, “Abdullah Öcalan’ın Görüşleri”, “Örgüte Nasıl İnsan Kazandırılır”, “Karşı ve Yandaş Kişiler Arası İletişim”, “Demokratik Konfederal Yapının Oluşumu ve Özerklik”, “KCK Yapılanması”, “Kongre-Gel”, “Zerdüştlük” gibi derslerden oluştuğu, polisin teknik takibiyle elde ettiği ses kayıtlarıyla da belgelendiği iddia edildi. Zanlılardan eğitmen İ.G. verdiği derste, “Mesela çözüm olmadı, bir çatışmaya dönüştü... Orta yoğunluklu, bir çatışma. Ölüm dışında birşey ortaya çıkmayacak, ya sen öldüreceksin ya o seniöldürecek. Bağlantı yapıyor. Bak bu çok önemli. Heval bu hepimiz, her Kürt bireyi için çok önemli bir tespittir. Bu altı ay içinde bunun hazırlığının yapılması lazım” diyor. İ.G, “Devrim yapmak için silah, gerilla gerekiyor, ordu gerekiyor” diyerek PKK’yı savunuyor.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Misillemeler halka moral veriyor
Terör örgütü liderini “Peygamber” ilan eden konuşmaları olay yaratan eğitmen M.D’nin her konuşması da terör örgütü PKK ve lideri Öcalan’ı savunur nitelikte. M.D, “Türkiye’de Kürdistan sahasında mesela bizim bir arkadaşımız şehit düştüğü zaman,Türkiyesahasında çalışan bir arkadaşımız, gerilladan bir misilleme eylemi geliyor değil mi? Gerilladan gelen bu misilleme eylemi, halkın üzerinde büyük olumlu bir etki yaratır. Çünkü bir şahadet vardır. Ortada bir kayıp vardır ve dolayısıyla sen cevap olmak zorundasın. Yapılan misilleme eylemleri biraz böyledir” diyor.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
akademisinde, diyalog, kcknın, şok


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Dìyalog Kalemzede İslamiyet 0 02 Ağustos 2011 15:11
bir userle diyalog :) Stan Komik Loglar 4 11 Kasım 2007 17:09