IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Kasım 2011, 09:19   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
2012'de kredi faizlerleri cep yakacak




Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Başkanı Mustafa Boydak, 2012'de hem vatandaşın hem de esnafın temkinli olması gerektiğini söyledi. Kısa vadeli borçlanmalar yerine uzun vadeli borçlanma yapılması gerektiğini söyleyen Boydak, 2012 faiz oranlarına dikkat çekti!

Kayseri Ticaret Odası (KTO), Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) ve Kayseri Ticaret Borsası'nın ortak Meclis toplantısı, KTO Toplantı Salonu'nda yapıldı.
Toplantıda konuşan KAYSO Başkanı Mustafa Boydak, KTO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ali Kilci'nin 'Şeker Fabrikası Operasyonu' kapsamında tutuklanması nedeniyle, KTO Meclis üyelerine ''Geçmiş olsun'' dileğinde bulundu. Boydak, ''Türk adaletine güvenimiz sonsuz. Kilci başkanımızın en kısa sürede aramıza katılacağını ümit ediyorum'' diye konuştu.
2012'DE TEMKİNLİ OLUN UYARISI

Hükümetin, 2011 yılında borçların yeniden yapılandırılmasıyla ilgili bir çalışma yaptığını ve bu çalışmanın birçok sanayici ile işvereni rahatlattığını belirterek, şöyle devam etti:
''2011 yılında enflasyonda bir artış söz konusu olsa da, aynı şekilde finansman ve ihracat rakamlarında da artış oldu. Sanayi Odası olarak Kayseri'nin ihracat rakamlarının 1 milyar doların üzerine çıktığını söylediğimizde, kimse bize inanmıyordu, ancak şu an ihracat rakamımız 1,5 milyar dolara ulaştı.
Bütün bu güzel gelişmelere rağmen, hem Türkiye hem de Kayseri olarak 2012 yılında temkinli olmalıyız. Kısa vadeli borçlanmayı unutup, uzun vadede borçlanmalı ve çapımıza göre çalışmalıyız. Firmaları, borç batırmaz, firmaları batıran, kısa vadeli nakit ihtiyaçlarıdır. Bu nedenle 2012'de daha rahat olmamız için, uzun vadeli borçlanmayı tercih etmeliyiz.''
KREDİ ORANLARINDA ARTIŞ OLABİLİR

Kayseri Ticaret Borsası Başkanı Şaban Ünlü ise, 2011'in iyi sayılabilecek bir şekilde geçtiğini, ancak 2012'den bazı endişeleri olduğunu ifade ederek, ''Yeni yılda kredi faizlerinin yükseleceğinden endişeliyiz. Esnafımız buna göre bir B planı hazırlamalı'' dedi.
Ünlü, Et ve Balık Kurumu satış mağazalarının arttığını, yemdeki yüzde 8'lik KDV'nin yüzde 1'e indirildiğini belirterek bunların önemli gelişmeler olduğunun da altını çizdi.

Kaynak : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
2012de, cep, faizlerleri, kredi, yakacak


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yeni cezalar cep yakacak SLyther Otomobil Haberleri 1 22 Kasım 2011 22:20
Koç Fiat Kredi'den ticari araçlar için kredi Cemalizim Haber Arşivi 0 04 Mayıs 2009 01:48
Kredi çekmek ve kredi kartı kullanmak Metin İslamiyet 0 21 Ocak 2009 09:25
Bu PC çok canlar yakacak Kralice Bilgisayar Donanımı 1 10 Ocak 2009 13:14
Limbo 2 çok can yakacak Kralice Güvenlik Açıkları 0 19 Temmuz 2008 19:11