IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Kasım 2011, 09:27   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
CHP'li İnce açıkladı, hükümeti yıkacak




CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce'den Oda TV iddianamesini hazırlayan savcıları sert eleştiri! Savcıya, "ben hükümeti yıpratmak değil yıkmak istiyorum" diye konuşan İnce, iddianameyi Meclis kürsüsünden yırtıp atacağını söyledi.

CHP Bolu İl Başkanlığı’nı ziyaret eden İnce, parti yöneticileri ile bir araya geldi. CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’ın da hazır bulunduğu ziyarette basın toplantısı düzenleyen İnce, Oda TV iddianamesinde savcının kendisini hükümeti yıpratmaya çalışmakla suçladığını söyledi. Yıpratmak değil hükümeti yıkmak istediğini ifade eden İnce, o iddianameyi Meclis kürsüsünden yırtıp atacağını söyledi.

"BU FEZLEKE İÇİN UTANIYORUM"

Sakarya’da konuşma yapması nedeniyle hakkında açılan soruşturmaya da değinen İnce, Pamukova'da yaptığı 15 dakikalık konuşma için savcının, "trafiği aksattığı ve hükümeti eleştirdiği" için dokunulmazlığının kaldırılmasını istediğini iddia etti.

Savcının bu yaklaşımının faşizanca olduğunu söyleyen İnce, dolandırıcılar ve kalpazanlarla birlikte kendisi içinde fezleke hazırlanmasını utanç verici olduğunu ifade etti. İnce bu utançtan kurtulmak istediğini söyleyerek, önümüzdeki hafta dokunulmazlığının kaldırılmasını isteyeceğini açıkladı.

"KILIÇDAROĞLU'NA İHANET ETMEM"
İnce, "Genel başkan olmayı düşünüyor musunuz?" sorusunu ise "Her yoğurdun bir yiğit yiyişi vardır. Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır demedim. Ben o yoğurda kendimi yedirtmem. Ben 9 günlük milletvekili değilim, 9 yıllık milletvekiliyim. Ben partinin grup başkanvekiliyim. Ben siyaseti hiç ihanet odaklı yapmadım. Ben genel başkanın vekiliyim ve hayatımda siyasette kimseye ihanet etmedim, sayın Kılıçdaroğlu’na da etmem. Onun vekilliği kalkar ortadan o zaman konuşursun. Vekil olan birisi benim gönlümden şöyle geçiyor diyebilir mi. Dememesi lazım. Siyaseten doğru olmaz. O vekillik ortadan kalkarsa o zaman bakarız" diye cevapladı.


Kaynak :
internethaber.com

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.

Konu Ocean tarafından (22 Kasım 2011 Saat 21:47 ) değiştirilmiştir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
açıkladı, chpli, hükümeti, ince, İnce, yıkacak


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hayatın Dokusunun Bir İpekle İnce İnce Dokunuşunun Adı SABIR Lady Serbest Kürsü 1 29 Mayıs 2010 18:23