IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Kasım 2011, 10:25   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Başkentliler Su Faturalarını PTT Şubelerinden Ödeyebilecek..




Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ), su faturalarının ödenmesi konusunda abonelerine yeni bir kolaylık daha sağladı. Başkentliler su faturalarını PTT Bank şubelerine de ödeyebilecek.

ASKİ Genel Müdürü Kamil Kılıç, abonelere kaliteli hizmet sunmak ve abonelik işlemlerini kolaylaştırmak adına daha önce online tahsilat ve ASKİMATİK gibi uygulamaları başlattıklarını hatırlattı. Kılıç, şimdi de su faturaların tüm PTT Bank şubelerinden rahatlıkla ödenebilmesine imkân sağlayan anlaşmayı gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Mekanik sayaç kullanan abonelerin su faturalarını yatırmak için anlaşmalı bankaların yanı sıra Büyükşehir Belediyesi hizmet binası, ASKİ Genel Müdürlüğü ve Ankara genelinde bulunan 36 ayrı tahsilât bürosunu kullanabildiklerinin altını çizen Genel Müdür Kılıç, şunları söyledi: "Amacımız abonelerimizin fatura ödeme işlemlerini zamanlarını almadan en kısa sürede gerçekleştirmelerini sağlamaktır. Bu kapsamda hayata geçirdiğimiz uygulamalarımızda teknolojiden de yararlandık. İnternet sayfamıza üye olan abonelerimize kredi kartıyla online olarak su faturalarını ödeme imkanı sunduk. Şimdi de yaptığımız anlaşmayla bu zincire PTT Bank'ı dâhil ederek ödeme noktalarımızı daha da arttırmış olduk. Böylece mekanik sayaç kullanan abonelerimiz artık faturalarını Ankara genelinde bulunan tüm PTT Bank şubelerinden ödeyebilecekler."

Vatandaşlara daha kaliteli ve hızlı hizmet sunabilmek adına yapılan çalışmaların devam edeceğini belirten Kılıç, "ASKİ ile PTT arasında yapılan anlaşma çerçevesinde vatandaşlarımız bu hizmetten 0,95 kuruş ödeyerek faydalanacak." dedi.


Haber Tarihi: 22 Kasım 2011 Salı Saat 10:23

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
başkentliler, faturalarını, ptt, ödeyebilecek, şubelerinden


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık