IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Kasım 2011, 10:39   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Dev KCK operasyonu !




Dev KCK operasyonu

Türkiye genelinde yürütülen KCK operasyonlarında gözaltına alınanların büyük çoğunluğunun avukat olduğu öğrenildi.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Operasyonların Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Diyarbakır, Muş, Van, Batman, Kars, Denizli gibi illerde gerçekleştiği belirtildi. Gözaltına alınan avukatların büro ve evlerinde yapılan aramaların sürdüğü ve bir çok belgeye el konulduğu kaydedildi. Şu ana kadar gözaltına alınanların sayısının 50 civarında olduğu ifade edildi.

ASRIN HUKUK BÜROSU'NA POLİS BASKINI
Bölücü terör örgütü elebaşısı Abdullah Öcalan'ın avukatlarının da bağlı bulunduğu Asrın Hukuk Bürosu'na, sabah saatlerinde Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından operasyon düzenlendi. Düzenlenen baskının, 16 ilde yapılan KCK operasyonları kapsamında gerçekleştirildiği öğrenildi.

BATMAN VE MUŞ'TA ÖCALAN'IN 2 AVUKATI GÖZALTINA ALINDI
Terör örgütü PKK'yı da bünyesinde bulunduran KCK'ya yönelik bu sabah gerçekleştirilen eşzamanlı operasyonlarda İmralı'da tutuklu bulunan teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın avukatları gözaltına alındı.

Batman'da, aynı zamanda BDP il başkanı olan teröristbaşı Öcalan'ın avukatlarından Mehdi Özsüzün, Muş'ta da avukat Mansur Işık gözaltına alındı. Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde de avukat Ergun Canan gözaltına alındı. Avukatların büro ve evlerinde yapılan aramalarda birçok belgeye el konuldu.

YÜKSEKOVA'DA ÖCALAN'IN 2 AVUKATI GÖZALTINA ALINDI
Terör örgütü PKK'yı da bünyesinde bulunduran KCK'ya yönelik bu sabah Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde gerçekleştirilen operasyonlarda İmralı'da tutuklu bulunan teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın 2 avukatı gözaltına alındı. 2 avukatın da ev ve işyerinde arama yapıldı.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde değişik adreslere eş zamanlı baskın düzenleyen polis ekipleri, eski Hakkari Baro Başkanı Nevzat Anuk ve Davut Uzunköprü'yü gözaltına alındı. Hakkari Barosu avukatlarından Ergün Canan ile Erdal Sefalı'nın da ev ve işyerlerinde arama yapıldığı öğrenildi.

ŞIRNAK'TA İKİ GÖZALTI
Terör örgütü PKK'nın şehir yapılanması olarak bilinen Kürdistan Topluluklar Birliği'ne (KCK) yönelik yapılan operasyonlarda Şırnak'ın İdil ilçesinde iki kişi gözaltına alındı.

Şırnak Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin İdil ilçesinde düzenlediği operasyonda Av. Veysel Vesek ve Av. Hakzan Sadak'ın gözaltına alındığı öğrenildi.

İSTANBUL'DA 24 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
İstanbul'da terör örgütü PKK'nın şehir yapılanması KCK'ya yönelik düzenlenen operasyonda, bazı avukatların da aralarında bulunduğu 24 kişi gözaltına alındı.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından sabah saatlerinde bazı adreslere operasyon düzenlenerek, arama çalışmaları başlatıldı. Yürütülen çalışmalar kapsamında bazı dokümanlara el konularak, aralarında avukatların da bulunduğu 24 kişi gözaltına alındı. Polisin çalışmalarının sürdüğü ve gözaltı sayısının artabileceği belirtildi.

KOCAELİ'DE KCK OPERASYONU KAPSAMINDA 15 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonla, 15 kişi gözaltına alındı. Sabah saatlerinde 15 farklı adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonla aralarında üniversite öğrencilerinin de bulunduğu 15 kişi gözaltına alındı.

Terör örgütünün propagandasını yaptıkları iddia edilen şahıslar Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nde sorguya alındı.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
dev, kck, operasyonu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Van'da terör operasyonu MoSFeT Haber Arşivi 0 03 Temmuz 2010 15:48
Diyarbakır'da PKK operasyonu Collettivo Haber Arşivi 0 24 Eylül 2008 10:06