IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Kasım 2011, 10:09   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
'Yakalayana Aşk Olsun Çetesi'




Adana'da 26 evden 110 bin lira değerinde elektronik eşya ve ziynet çalan, iz bırakmadıklarını düşünerek kendilerine 'Yakalayana Aşk Olsun Çetesi' adını veren 7 kişilik hırsızlık şebekesi çökertildi. Gözaltındaki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen şebekenin elebaşı 19 yaşındaki Zeynel Gülsün, polislerin arasında, gazetecilere tükürüp, tekmeyle saldırdı.

Merkez Yüreğir ilçesinin Kiremithane ve Mutlu mahallelerinde oturan bir grubun, evlerin pencere demirlerini kırıp, hırsızlık yaptığı bilgisini alan Hırsızlık Bürosu ekipleri, şebekeye yönelik çalışma başlattı. Yaklaşık 10 gün önce şebekenin 2 elemanı olan Hasan Kaya ve Şemsettin Kafka yakalanarak çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı. Zanlıların ifadelerinde liderliğini Zeynel Gülsün'ün yaptığı şebekede Muzaffer Han (18), Hakan Ay (18), M.Ç. (16) ve M.O.'nun (16) da yer aldığını söylemesi üzerine çalışmayı genişleten polis, kendilerine 'Yakalayana Aşk Olsun Çetesi' adını veren çetenin peşine düştü. Hırsızlık Bürosu ekiplerinin 10 günlük çalışması sonucunda 7 kişilik çetenin tamamı yakalandı.

Emniyet Müdürlüğü'nde sorgusu yapılan şebeke lideri Zeynel Gülsün, "Biz iz bırakmadan çalışıyorduk. Bu yüzden de kendimize 'Yakalayana Aşk Olsun' adını verdik. Hasan Kaya ile Şemsettin Kafka yakalanınca adımızı verip vermediklerini öğrenmek için adliyeye gidip duruşmalarını takip ettik. Adlarımızı vermediklerini öğrenince de çalışmaya devam ettik. Aşk olsun polise, bizi nasıl yakaladı?" diye ifade verdi.

Ulubatlı Hasan, Çamlıbel, Cumhuriyet ve Kiremithane mahallelerinde toplam 26 ayrı evden 110 bin lira değerinde bilgisayar, cep telefonu, elektronik eşya, LCD televizyon, para ve ziynet eşyası çaldıkları belirlenen zanlılar, sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

GAZETECİLERE SALDIRDI

Emniyet Müdürlüğü'nden çıkarılışları sırasında polislerin arasında elleri kelepçeli olan Zeynel Gülsün, çekim yapan kameramanlara saldırmak istedi. Tekme sallayan Gülsün'ün ayağındaki ayakkabı fırladı. Hırsını alamayan Gülsün çekime devam eden gazetecilere tükürerek engel olmak istedi.

Nöbetçi mahkemeye sevk edilen hırsızlık çetesi zanlıları Zeynel Gülsün, Muzaffer Han, Hakan Ay ile yaşları küçük olduğu için işlemleri Çocuk Şube Müdürlüğü'nce yapılan M.Ç. ile M.O. tutuklandı.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
aşk, cetesi, olsun, yakalayana


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bİr Nefeslİk Ömrüm Olsun Sende...Sadece Bir Hasretlik Yerim Olsun Yüreğinde... PauL Aşk ve Sevgi Köşesi 0 16 Kasım 2011 15:25
Göğsünüz nasıl olursa olsun sizin havanız yerinde olsun YapraK Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 13 Eylül 2009 04:44