IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Kasım 2011, 09:15   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Körfez-2'de 15 kişi tutuksuz yargılanacak




İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik düzenlenen 'Körfez-2' operasyonu kapsamında tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevkedilen 15 kişi, tutuksuz olarak yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 19 kişi, dün sabah saatlerinde adliyeye sevkedildi. Cumhuriyet Savcılığı'nda ifadeleri alınan 19 kişiden 4'ü serbest bırakılırken, 15 kişi ise tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevkedildi. Nöbetçi Mahkeme'de hakim karşısına çıkan zanlılardan 15'i de tutuksuz olarak yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik düzenlenen operasyon kapsamında ilk gün gözaltına alınan 5 kişiden 3'ü, daha sonra adliyeye sevkedilen 20 kişiden 8'i tutuklanmıştı.

15 kişinin serbest bırakılmasının ardından açıklamalarda bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 15 kişinin serbest bırakılmasından dolayı büyük mutluluk yaşadıklarını söyledi. Bu süreçte kendilerini yalnız bırakmayanlara teşekkür eden Kocaoğlu, "İzmir'de hiçbir belediyede suç tespit edilmeden, dedikodularla çeşitli söylemlerle yıllarca devlete hizmet etmiş bürokrat arkadaşlarımızın bu şekilde problemle karşılaşması hepimizi son derece üzdü. Ama bu kararla hepimiz sevinçliyiz. Şu anda 9 belediye çalışanı arkadaşımız tutuklu. Onların da bir an önce serbest bırakılmasını istiyoruz" dedi.

Nöbetçi mahkemede hakim karşısına çıktıktan sonra tutuksuz olarak yargılanmak üzere serbest bırakılan 15 kişi, adliye çıkışında yakınları ve arkadaşları tarafından sevgi gösterileriyle karşılandı.

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
15, kişi, körfez2de, tutuksuz, yargılanacak


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık