IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

2Beğeni(ler)
  • 1 Post By blazeofglory
  • 1 Post By blazeofglory

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Kasım 2011, 23:30   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Aids Yardımı İçin Ölüyorlar!




Aids Yardımı İçin Ölüyorlar




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.




Uyuşturucu bağımlısı gençlerin aylık 700 euro’luk yardımı almak için kendilerine AIDS bulaştırdığı ortaya çıktı. AIDS’li sayısı 1 yılda tam yüzde 1260 arttı.Haberin Devamı…




Yunanistan’daki ekonomik krizin korkutucu bir boyutu daha ortaya çıktı: “Uyuşturucu bağımlıları kendilerine kasten AIDS bulaştırıyor.” Atina’da Sağlık Bakanı Andreas Loverdos ve Yunan AIDS ile Mücadele Kurumu Başkanı Dr. Marios Lazanas’ın basın toplantısı korkunç gerçeği gözler önüne serdi. Lazanas, ülkede AIDS’lilere verilen aylık 700 euro yardımı alabilmek için uyuşturucu bağımlılarının kendilerine bilerek AIDS bulaştırdığını söyledi.


Lazarak, “Aylık yardımı almak için uyuşturucu bağımlıları, AIDS’li olduğunu bildikleri başka birinin kullandığı şırıngayı kasten kullanarak AIDS bulaşıyor ve bu yolla aylık yardımı almaya hak kazanıyor” dedi. Yunan uzman “Bu tespit bizi şok etmiş durumda ancak, yapacak bir şey yok, tek yapabildiğimiz, bir yandan bilgilendirme kampanyası yapmak, diğer yandan hastaları tedaviye çalışmak” dedi. Yunan doktor Lazanas 23. AIDS Kongresi çerçevesinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarını rakamlarla destekledi. Bunlara göre:
- Uyuşturucu bağımlıları arasında AIDS vakaları bu yıl patlama yaparak yüzde 1260 arttı!
- 2011 içinde uyuşturucu bağımlısı 190 yeni vaka teşhis edildi.

Demokratia gazetesi haberi “şok açıklama” manşeti ile duyurdu. Elefteros Tipos gazetesi ise geniş haberini “Aylık yardım için AIDS bulaşıyorlar, şoke eden ”uyarı” başlığıyla kullandı.Demokratia gazetesi haberi “şok açıklama” manşeti ile duyurdu. Elefteros Tipos gazetesi ise geniş haberini “Aylık yardım için AIDS bulaşıyorlar, şoke eden uyarı” başlığıyla kullandı.

BM AIDS’le Mücedele Programı yayınladığı raporda, HIV enfeksiyonu ve HIV’e bağlı ölüm oranlarında önemli ölçüde azalma, tedaviye ulaşabilen kişi sayısında ise artış olduğunu ortaya koydu. Dünya genelinde yaklaşık 34 milyon kişinin HIV’li olarak yaşadığının tahmin edildiği belirtilen raporda, özellikle Sahra altı Afrika ülkelerindeki gençlerin cinsel davranışlarındaki değişiklikler sayesinde 2010 yılında yeni enfeksiyon sayısının 2.7 milyona gerilediğine dikkat çekildi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 27 Kasım 2011, 23:38   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Aids Yardımı İçin Ölüyorlar!




Kanı donuyor insanın!
Yunanistanda yaşanan bu olay mı yoksa kendi ülkemizde üç kuruşun için başkasının canına kıyan insanlar ile ilgili haberleri devamlı görmek mi insanlığın geldiği durumu resmeder?! Ne oluyoruz yahu! Nedir bu iş arkadaş? Nasıl bu kadar kör ,sağır ,dilsiz olduk. neden yanıbaşımızda birini boğazlasalar tepki veremez hale geldik! Sana dokunmuyor diye yılan ne kaybeder yılanlığından gözüm !? Ki yılana yakıştırılan bu sıfat kimin suçudur bilmiyormusun?
Hayr olsun sonumuz hayr!

 

 

Etiketler
aids, ölüyorlar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Enkazdan sağ kurtulanlar neden ölüyorlar? Deinonychus Sağlık Köşesi 0 26 Ekim 2011 13:01
Binmek için ölüyorlar Nur Fıkra 0 30 Eylül 2011 12:05
ALLAH İçin Ziyaretle Menfaat İçin Ziyaretin Farkı Lady İslamiyet 0 09 Aralık 2010 23:59