IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Kasım 2011, 09:56   #1
Çevrimdışı
Gökalp ♡
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kuveyt'ten Van'a Yardım Eli




Merkezi Kuveyt'te bulunan Uluslarası İslami Yardım Organizasyonu Van'a konteynır kent kuracak.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Van'da meydana gelen deprem sonrası yurtiçinden ve yurtdışından birçok yardım kuruluşu harekete geçti. İnsani Yardım Vakfı (İHH) aracılığıyla Van'a gelen Uluslarası İslami Yardım Organizasyonu heyeti (IICO) Van Valisi Münir Karaloğlu'nu ziyaret etti. İHH Acil Yardım Çalışmalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Murat Kavaktan, IICO Genel Müdür Yardımcısı Eiad Ahmed Al Sharekh ve beraberindeki heyeti kabul eden Karaloğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 'Yaralarımızı sarmak için sizin burada olmanız bizi ziyadesiyle memnun etti" diyen Karaloğlu, "İnşallah İHH ile konteynır konusu biran önce sonuçlanır çünkü burada kış ağır geçecek. Vatandaşımızı biran önce çadırdan kurtarırsak, onları konteynırlara alırsak kışı daha iyi geçirmiş olacağız" dedi.

" Vanlıların biran önce evlerine kavuşması için dua ediyoruz"

Depremde hayatını kaybedenlere taziyelerini bildiren Al Sharekh, "Allah onlara rahmet, ailelerine de sabır nasip ihsan etsin" dedi. Kuveyt halkının Türk halkı ile aynı duyguları taşıdığını kaydeden Al Sharekh "Onların yaşamış olduklarını hissetmek ve yardımcı olmak için çalışıyoruz. Depremden zarar görenlere en iyi şekilde yardımlarımızı ulaştırmak için İHH ile yardımlaşarak, en uygun nedir ne yapılabiliriz bunları görmek için ve öğrenmek için Van'a geldik. İHH ile birlikte bazı çadır kentlerde yardımlar dağıttık. Zarar görenlere yine İHH ile birlikte konteynırlar yapmayı amaçlıyoruz. Bu yapılacak konteynır Kuveyt hükümetinin Türkiye'deki Türk halkına kardeş Türk halkına hediyesi olacak. Biz biran önce yaraların sarılması ve insanların biran önce evlerine dönmeleri için dua ediyoruz" diye konuştu.

Sıcak bir ortamda geçen ziyaret sonrası heyet konteynırların sayısı ve yer tespiti için yetkililerle bir değerlendirme toplantısı yaptıktan sonra Van'dan ayrılacak.

__________________
O Herşey
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
eli, kuveytten, vana, yardım


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kuveyt Sır Tarih 0 24 Eylül 2011 23:29
Kuveyt'te DSLR yasağı! N999 Serbest Kürsü 2 30 Kasım 2010 02:40
Kuveyt Tarihi YapraK Tarih 0 12 Nisan 2009 11:46