IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Kasım 2011, 15:43   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Moody's Avrupa'yı tehdit etti




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'yı tehdit etti

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], Avro Bölgesi'ndeki borç krizinin ciddiyetinin hızla artmasının tüm [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ülkelerinin kredi notlarını tehdit ettiğini belirtti.




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], Avro Bölgesi'ndeki borç krizinin ciddiyetinin hızla artmasının tüm [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ülkelerinin kredi notlarını tehdit ettiğini belirtti.

Kuruluş yayımladığı raporda, Avro Bölgesi'nde kamu borcu ve bankacılık krizinin derinleşmeye devam etmesinin bölgeye üye bütün ülkelerin kredi notlarını tehdit ettiğine işaret ederek, bölgenin bütün olarak büyük bir finansal ve ekonomik gücü olmakla birlikte kurumlarındaki zayıflığın krizin çözümüne engel teşkil etmeye ve üye ülkelerin notları üzerinde baskı oluşturmaya devam edeceğini vurguladı.

Kısa vadede piyasa şartlarına istikrar kazandıracak politik tedbirlerin eksikliği veya bu şartların herhangi bir nedenle istikrara kavuşturulamaması durumunda kredi riskinin artacağına dikkati çeken Moody's, Macaristan ve İtalya gibi ülkelerin piyasalarda sürdürülebilir faiz oranlarıyla finansman sağlamasının giderek güçleştiğine vurgu yaptı.

Moody's, Uluslararası Para Fonu (IMF) ve Avrupa Birliği (AB) kurtarma fonundan bir ya da birden fazla yararlanmak zorunda kalan İrlanda, Yunanistan, Portekiz ve Macaristan gibi ülkeleri hatırlatarak, AB ülkelerinin hızla krize karşı etkin çözüm bulamaması halinde diğer ülkelerin de benzer kurtarma paketlerine ihtiyaç duyabileceğinin ve bu ülkelerin kredi notlarının büyük ihtimalle ''spekülatif'' seviyeye düşürülebileceğinin altını çizdi.

Avro Bölgesi'nde çoklu temerrüt olasılığının artık göz ardı edilebilir olmadığını vurgulayan Moody's, bunun gerçekleşmesi halinde bir ya da birden fazla ülkenin Avro Bölgesi'nden çıkma olasılığının artacağı uyarısında bulundu.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
avrupayı, etti, moody, tehdit


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Avrupa TEHDIT altında ! Slipknot Ağ, Network ve Networking 0 26 Mart 2010 00:00