IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Kasım 2011, 09:41   #1
Çevrimdışı
Gökalp ♡
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İzmir'de Çete Operasyonu: 49 Gözaltı





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


İzmir'de silahla tehdit, baskı, yıldırma, iş yeri ele geçirme olaylarına karıştığı belirtilen suç örgütüne yönelik operasyonda 49 kişi gözaltına alındı.

Çete operasyonunda gözaltına alınanların sayısının artabileceği ve olaylarla ilgili aralarında tanınmış organizatör, şarkıcı ve Oyuncuların da bulunduğu bazı kişilerin de ifadesine başvurulacağı belirtildi. - İzmir

__________________
O Herşey
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 29 Kasım 2011, 20:07   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İzmir'de organize operasyon: 49 gözaltı




İzmir merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonda 49 kişi gözaltına alındı. Zanlılar arasında sanatçı Haluk Levent de var.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’de silahla tehdit, baskı, yıldırma, iş yeri ele geçirme olaylarına karıştığı belirtilen suç örgütüne yönelik operasyonda 49 kişi gözaltına alındı. Operasyon kapsamında Haluk Levent ile organizatör Ahmet San gözaltına alındı, oyuncu Erkan Petekkaya'nın da ifadesine başvurulacak. Çete operasyonunda gözaltına alınanların sayısının artabileceği belirtildi.

ŞANTAJ CD’Sİ İDDİASI


Operasyonun ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Ünlü isimlerin de karıştığı operasyonda çete elebaşının [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’de oturan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] itirafçısı Diyarbakırlı eski kuyumcu Muzaffer K. olduğu belirtildi. İddiaya göre oyuncu Erkan Petekkaya’ya başka bir grup uygunsuz görüntülerinin bulunduğu CD ile para sızdırmak için şantaj yaptı. Petekkaya da şantaj yapan bu gruptan kurtulmak için Muzaffer K.'dan yardım istedi. Organizatör Ahmet San’ın da Çeşme’de kendisine ait eğlence yerinden kiracılarını çıkaramayınca yine bu gruptan yardım istediği iddia edildi.

Karşılıksız çek ve senetleri nedeniyle birçok kez gözaltına alınan Haluk Levent’in de tefecilerden aldığı parayı ödeyemeyince, sıkıştırıldığı, bunun üzerine Muzaffer K.’nın ’korumasına girdiği’ iddia edildi. Haluk Levent için gözaltına alınma kararı verildiği belirtildi. Bu arada Prestij Müzik’in eski ortaklarından Burhan Aydemir’in de benzer nedenlerle
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’da polise ifade vereceği ileri sürüldü. Öte yandan Muzaffer K.’nın elebaşı olduğu ileri sürülen suç çetesiyle ilgili [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve Bursa’da polisin operasyonlar yaptığı, şu ana kadar gözaltı sayısının 32’ye ulaştığı, bu sayının 49’u bulacağı bildirildi. 22 şüphelinin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], 15’inin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], diğerlerinin de Bursa’da gözaltına alınması bekleniyor.


‘ALİ KAPTAN’ SERBEST
Oyuncu Erkan Petekkaya ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Organizatör Ahmet San ise
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'e gönderilecek [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonlarda İgözaltına alınan oyuncu Erkan Petekkaya ve organizatör Ahmet San'ın emniyetteki sorgusu tamamlandı. Petekkaya ve San emniyetten çıkarılarak sağlık kontrolü için Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Petekkaya'nın sağlık kontrolünün ardından serbest bırakılacağı San'ın ise soruşturmanın yürütüldüğü [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'e gönderileceği belirtiliyor






 

 

Etiketler
cete, izmirde, operasyonu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ülkücü çete operasyonu: 36 gözaltı Aze Haber Arşivi 0 13 Eylül 2011 13:03