IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Aralık 2011, 03:35   #1
Çevrimiçi
Ruj
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Oğlu babası için kuşkulanıyor!




"Baba sen neden bu dizide oynuyorsun, bu dizide silah var, patlama var. Başına bir şey gelir, gitme" diyor. ...


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


6 yıldır devam eden Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı karakterin yumuşak taraflarını "evdeki Hüsnü Çoban" sahneleriyle telafi etmeye çalıştığını söyleyen Özgür Ozan, "Ben hayatta hiç itip kakmaktan hoşlanan biri değilim. Hala bankaya gidip de sıramı beklemeden bir iş yaptırdığımı hatırlamam. Rol gereği sert bir mizaca büründüğüm yerler oluyor. Ama benim yapımda şiddete yönelik hiçbir şeye yer yok" diyerek rolüyle çalıştığı yerleri özetliyor.




İçinde yetiştiğiniz aile yapısı nasıldı?




Biz üç oda bir salon evde bayağı otel gibi yaşıyorduk mesela babaannem salonda yatardı. Üç kişi ben, kardeşim, amcam bir odada, öbür amcamın bir odası vardı. Ben ekmek almaya gittiğim zaman 8 tane ekmek alıp geliyordum ama inanılmaz neşeli, inanılmaz eğlenceliydik. Belki de benim pozitifliğim bu kalabalık ailede yetişmiş olmaktandır diye düşünüyorum. Şimdi annemle babam ikisi Ankara'da yaşıyorlar. Kardeşim de Ankara'da ama ayrı evdeler.
İzmir'de 9 Eylül Üniversitesi'nin Tiyatro Bölümü'nü kazandıktan sonra İzmir'de yaşadım. İzmir'den sonra Adana Devlet Tiyatrosu, Bursa Devlet Tiyatrosu, sonra İstanbul'a geldim. Burada kendime bir aile kurdum. Evlendikten sonra, şimdi 5 yaşında bir çocuğum var.



Televizyondaki baba ile evdeki baba arasındaki farka alıştı mı?



Bazen sete de gelip gidiyor, evde oyun oynarken "Evet kayıt başlıyor, baştan alıyoruz, hadi çekin" falan diye oyun oynuyoruz. Annesi de bazen onu sete götürüyor, çalıştığı, projelerin içerisinde bulunduğu işlere götürüyor. Oradaki setteki arkadaşlarla tanıştırıyor. Bazı bölümlerde ufak ufak şeyler varsa oynuyor. Ama onun bir oyun, onun bir kamera olduğunu biliyor. Mesela soruyor "Baba sen neden bu dizide oynuyorsun, bu dizide silah var, patlama var. Başına bir şey gelir, gitme" diyor. "Oğlum, oradaki sahici silah değil ki" falan diyorum. Bunları yavaş yavaş anlayabileceği dilden anlatmaya çalışıyoruz. Onlar da her şeyin farkındalar, biz onları onlardan daha fazla ayrıntıyla düşünüyoruz gibi geliyor bana.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
babası, için, kuşkulanıyor, oğlu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık