IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Aralık 2011, 09:30   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Simge'den Tiksiniyorum




Temmuz ayında sürpriz bir kararla evlendiği Murat [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ndan geçtiğimiz günlerde dayak yediği gerekçesiyle boşanma kararı alan bir aylık anne [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'e, eşi büyük tepki gösterdi.

PARA KOPARMAK İSTİYOR

Darp iddialarını yalanlayan
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Tertemiz'le anlaşmalı evlilik yaptıklarını ve çocuk doğunca boşanacaklarının ilk günden belli olduğunu açıkladı. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] şunları söyledi: "Simge bana hamile olduğunu çok geç söyledi. Durumdan 4.5 aylık hamileyken haberdar oldum. Ben de çocuk nüfusuma geçsin diye mecburi evlilik yaptım. Çocuk doğunca zaten boşanacaktık. Şimdi benden para koparmak için 'Şiddet gördüm' diyor. Bunların hepsi yalan! Simge'den nefret bile etmiyorum, ondan tiksiniyorum! Bana iftira atıyor. Zaten aileme yakışmayan biriydi. Sırf onun çocuğu diye; bebeği bile görmek istemiyorum. Çocuğuma maddi anlamda destek olacağım ama velayetini almayı düşünmüyorum."

750 BİN LİRA TAZMİNAT 7 BİN 500 LİRA NAFAKA

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; avukatı Zehra Sevingen Sağır'a verdiği dilekçede; eşinin, annesinin yanında kendisine bıçakla saldırdığını ve sol bacağına tekme attığını söyledi. Eve gelmediğini, tüm ihtiyaçlarını tek başına karşıladığını belirten ünlü manken; eşinin hakaret ve tehdit mesajlarını da mahkemeye sundu. Evliliğinin cehenneme döndüğünü belirten [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; eşinden 750 bin lira manevi tazminat ve ayda 7 bin 500 lira nafaka talebinde bulundu...

SİMGE'YE KANKALARINDAN DESTEK

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Aşkla başlayan bir ilişkinin sonucunun böyle olması çok kötü. Simge arkadaşım olduğu için çok üzüldüm. Doğru olanı kendisi bilir. Dilerim ki bu tatsızlıklar biter ve yeniden bir araya gelirler. Bu konuda fazla bir yorum yapmak istemem.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Ben de aşk evliliği sonucu evlenmiş ve boşanmış biriyim. Benim başımdan da böyle olaylar geçti. Simge üzerine düşen vazifeyi yaptı, çok güzel bir [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dünyaya getirdi. Bir erkeğin, ne olursa olsun, basına demeç vermesi çok yanlış.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Öney: Şu anda Murat [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nun sekiz aylık bir bebeği var, Simge'nin bundan haberi yoktu, eşinin ilk çocuğu olduğunu biliyordu. Onlar; Simge hamile olduğu için evlenmedi, onlar birbirbirlerine aşık oldukları için evlendiler.

BEŞ YILDIR BİRLİKTELER

Beş yıldır birlikte olan çift; Temmuz'da aniden evlenmişti.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; nikahın üzerinden çok geçmeden hamile olduğunu açıklamıştı. Şimdi boşanmak isteyen Tertemiz; dilekçesinde 'evliliğinin cehenneme döndüğünü' söylüyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
simgeden, tiksiniyorum


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık