IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Aralık 2011, 11:59   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
FLAŞ!.. HALUK LEVENT, DÜN KIBRIS’TA GÖZALTINA ALINMIŞTI!.. | IF Magazin |





FLAŞ!.. HALUK LEVENT, DÜN KIBRIS’TA GÖZALTINA ALINMIŞTI!.. NEZARETTE TUTULAN ÜNLÜ ŞARKICI TELEFONLA KONUŞMA HAKKINI TWITTER’DAN YAZIŞARAK KULLANDI!.. HALUK LEVENT TWITTER’A NELER YAZDI?..


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
İzmirpolisinin çıkar amaçlı suç örgütüne yönelik yaptığı operasyonda hakkındagözaltı kararı bulunan ünlü şarkıcı Haluk Levent dün Kıbrıs - Gazimagusa'dagözaltına alındı.

Levent,tutuklu kaldığı nezarethanede bu sabah verilen telefonla konuşma hakkınıtwitter'dan yazarak kullandı. Levent şunları yazdı; "Sabaha kadar buz gibibir odada, yan tarafımda uyuşturucudan yakalanmış 5 Afrika'lı ile tutuldum. Azsonra beni mahkemeye çıkartacaklar. Ben sizlere söylemiştim. Bazılarına kelepçetakılmaz ama Türkiye'den gelen emir Haluk Levent'i kelepçe ile getirin.Kıbrıs'ta kaçak yaşayan 15 bin Türk ile eşit değilim (kaçak olmadığım halde)demek ki. Ama şimdi kelepçeliyim."

BİRAY CEZAEVİNDE KALACAK

İzmirmerkezli 3 ilde düzenlenen organize suç örgütüne yönelik operasyon kapsamındaKKTC'de gözaltına alınan Haluk Levent, sabah saatlerinde Lefkoşa KazaMahkemesi'nde hakim karşısına çıkarıldı. Hakim, KKTC ile Türkiye arasındaimzalanan suçluların iadesine yönelik anlaşma gereği Haluk Levent’in iadeişlemlerinin tamamlanacağı güne değin cezaevine gönderilmesini kararlaştırdı.

Hakiminverdiği 30 gün limiti bulunan süreye itiraz eden Levent'in mahkemede, "Benuluslararası düzeyde aranan biri değilim. Umarım bu protokol anlaşması benlebirlikte gündeme gelir ve düzenlenir zira 30 gün süre çok fazla. Ben tehditedilen ve mağdur olanım" dediği öğrenildi.

GÖZALTINDA

İZMİRpolisinin organize suç örgütüne yönelik yaptığı operasyonda adı geçen HalukLevent, dün Kıbrıs-Gazimağusa’da gözaltına alındı.

“Polislebir türlü barışık olamıyoruz. Bana adil davranmıyorlar” sözleri dün basınayansıyan Levent, gözaltına alındığını Twitter’a yazdığı mesajlarla duyurdu:“Kıbrıs’ta olduğumu zaten canlı yayında söylemiştim. Arkadaşlar şu anda banayapılan zulümdür, işkencedir. Kıbrıs polisi beni tutukluyor. Hak, hukuk yok. Okadar söyledim, şu konserimi vereyim, kaçmadım, yine kaçmam ama nafile. Benialıyorlar, şimdi cezaevine atıyorlar hukuksuz bir şekilde. Hoşçakalındostlarım. Ben içerideyken hakkımda çıkacak şeyler neler merak ediyorum. Sadecedestek istiyorum.” Levent’in işlemlerinin ardından İzmir’e getirilip ifadesininalınacağı öğrenildi.

Avukatı:İnsan haklarına aykırı

HalukLevent’in avukatı Bilge Özer olayla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Haluk Levent’eifade için her şekilde ulaşılması mümkün iken ulaşılamıyor diye gözaltınaalınması insan haklarına aykırıdır. Kendisi ifadesi alınacağını öğrenmiş olupsözleşmeleri gereği yurtdışında vereceği konserlerinin ardından Türkiye’yedöneceğini de beyan etmiştir. Hele ki tanınmış bir sanatçının bu şekildegözaltına alınması hiçbir yasa ve anlayışla açıklanamaz.”



 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
alinmişti, dün, flaş, gözaltina, haluk, kibris’ta, levent, magazin


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Haluk Levent Ruj Müzisyenler 0 04 Eylül 2011 13:16
Haluk Levent tutuklandı MoSFeT Haber Arşivi 0 03 Temmuz 2010 08:40
Haluk Levent'e konserde gözaltı Lucifer Haber Arşivi 0 02 Temmuz 2010 09:39