IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Aralık 2011, 18:12   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ehliyetsiz sürücü yayayı ezdi




Kaza, gece saat 02.00 sıralarında Barbaros Bulvarı üzerinde meydana geldi. Polis kaynaklarınca ehliyeti olmadığı kaydedilen ve alkollü olduğu ileri sürülen Çağdaş A.K. isimi sürücü, 34 ZD 5922 plakalı otomobiliyle Balmumcu istikametinden Beşiktaş Meydan yönüne süratli şekilde ilerledi. Önce 34 TJT 65 plakalı park halindeki bir ticari taksiye çarpan otomobil, daha sonra trafik ışıklarında yolun karşısına geçmeye çalışan Saim Barış Kocadere isimli yayayı ezdikten sonra kaldırıma çarparak durabildi.
18 yaşından küçük olduğu ileri sürülen ve ehliyetinin de olmadığı iddia edilen A.K., olay yerine gelen polis ekiplerince göz atına alınırken, ağır yaralanan Kocadere'ye ilk müdahaleyi polis ekipleri yaptı. Polisin durumu 112 acil sağlık ekiplerine bildirmesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen ekipler, yaralıya müdahale etti. Saim Barış Kocadere sedye yardımı ile ambulansa konularak Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Kocadere'nin bacaklarında kırıklar oluştuğu tespit edildi.

Bu arada olay yerinde çalışma yapan polisler, yaralının kaldırılmasının ardından kazaya sebep olan sürücünün kim olduğunu araştırdı. Yapılan incelemeler sonucunda sürücünün Ç.A.K. olduğu tespit edilerek emniyette yasal işlem başlatıldı.

Sürücünün alkollü ve ehliyetsiz olduğunu saptayan polis güçleri, araçta bulunan biri kadın olmak üzere üç kişinin ifadesini almak üzere polis merkezine götürdü.

Diğer yandan bir ticari taksiye çarpan ve bir vatandaşı ezen sürücünün kırmızı ışıkta geçip geçmediğini tespit etmek için olay yerindeki güvenlik kameraları MOBESE kameraları da inceleniyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Öte yandan Sarıyer'de meydana gelen bir trafik kazasında ise virajı alamayan araç takla attı. Gece saat 23.30 sıralarında Bahçeköy Yolu üzerinde kendi kullandığı 34 GZ 9850 plakalı aracın direksiyon hakimiyetini kaybeden Muammer Ak (29) isimli sürücü, hafif şekilde yaralandı. Ak, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazalar ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ehliyetsiz, ezdi, sürücü, yayayı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık