IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Aralık 2011, 21:30   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kutluata'dan şok iddaa




Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Münir Kutluata, 12 Haziran seçimlerinin ardından TBMM'nin ciddi şekilde çalıştırılmadığını öne sürdü.

Kutluata, partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, hükümetin politikalarını eleştirdi.

12 Haziran seçimlerinin üzerinden birkaç ay geçtiğini ifade eden Kutluata, ''12 Haziran seçimlerinin ardından TBMM ciddi şekilde çalıştırılmamıştır. Bunu sizlerle kamuoyuna şikayet olarak söylüyorum. Önce iktidar vekillerinin bile bilgisi olmayan kanun ihtiyacı, kanun hükmünde kararnamelerle karşılanmış ve özellikle bürokraside düzenleme ve birçok uygulama ne muhalefetin, ne de iktidar vekillerin bilgisi olmadan yapılmıştır. Türkiye'nin bu kadar ihtiyacı olduğu dönemde meclis toplanıp Türkiye'nin bir konusuna el atma fırsatı bulamamıştır'' dedi.

Bedelli askerliğin bedel verilerek bazı sorumluların ya da askerliği gecikmiş olanların sorumluluklarından kurtulması olduğunu savunan Kutluata, bedelli askerlikle birlikte vicdani ret konusununda gündeme getirildiğini söyledi.

Vicdani ret konusunu Türkiye kamuoyunun yüzde 98'inin bilmediğini öne süren Kutluata, ''Bu, vicdan kelimesiyle ambalajlanmış bir yıkım projesine destekten başka bir şey değildir. Bir taraftan bedelli askerliği çıkarıyorsunuz, 'bununla birtakım problemleri çözelim, adil olun, zengini ayrıcalıklı yapmayın, biz de destekleyelim' diyoruz ama hemen onunla birlikte Türk ordusuna hizmet etmeyi reddetme hakkınız olabilir konusunu gündeme niçin beraberce getiriyorsunuz? Niçin bununla ilgili bakanlar öncülük yapıyor? Bunlar Türkiye'deki gidişin vahametini göstermesi açısından bütün toplumun her hücresine kadar hassas olması gereken hususlardır'' diye konuştu.

Kutluata, terör örgütüyle müzakerelerin sürdüğünü iddia ederek, ''Terör örgütünün şehir yapılanması diye kamuoyunun yanıltıldığı, terör örgütünün devlet yapılanması olan KCK sistemi yaygınlaştırılıyor. İktidar bunları niye halletmiyor? TBMM orada her şeye derman olacak güçtedir. Neden çalıştırılmıyor? Bunu kamuoyunun takdirlerine sunuyorum, bu konu fevkalade nazik noktaya gitmektedir'' şeklinde konuştu.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
iddaa, kutluatadan, şok


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık