IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Aralık 2011, 18:34   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tek seansla Benjamin Button




Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Orhan Murat Özdemir; Thermage Body için "Cerrahi işlemler konturu düzeltebilir ancak deri yapısında bir değişiklik oluşturmaz. Thermage Body ise deriyi gençleştirir. Yüzünüzde deformasyon başladıysa, sarkmış kollar, bacaklar ve göbek görüntüsü sizi de rahatsız ediyorsa Thermage Body'nin size sunacağı çözümlerle tanışmanızda fayda var" dedi.

Op.Dr. Orhan Murat Özdemir; Thermage Body'nin en önemli özelliğinin ameliyatsız bir uygulama olmasına dikkat çekerek, işlemin anestezi almadan ve ciltte hiçbir kesi yapılmadan, iz bırakmadan uygulandığını söyledi. Özdemir, dört veya daha fazla seans gerektiren lazer uygulamalarının aksine, Thermage Body'de tek seansın genellikle yeterli olabileceğini ifade etti.

Seans süresinin uygulanan bölgeye göre 1-3 saat arasında değiştiğini anlatan Özdemir, şunları söyledi: "Yöntem cilt gençleştirmede cerrahi girişim için erken bir yaş kabul edilen özellikle 30-45 yaş grubu kişilerde, göz kapağı, alın ve göz çevresindeki kırışıklıklar bozulan yüz ovalinin sıkılaştırılması yanaklardaki sarkmalar, ağız çevresindeki özellikle sigara içiminden kaynaklanan dudak üzerindeki kırışıklıkları çene ve çene altının sarkması, karın, iç uyluk ve kollarda gevşemesi kalça bölgesinin hacimsizliği ve düşüklüğü sorunlarını tedavi amacıyla kullanılıyor. İlk sonuçlar seans biter bitmez görülebiliyor. Ölçülebilir sıkılaşma ve şekillenme tek seanslık bir uygulama sonrasındaki iki ile altı ay arasında giderek artan bir şekilde gözlenebiliyor. Kişi uygulama sonrası hemen normal yaşamına dönebiliyor daha sonra özel bir bakım yapılmasına da gerek olmuyor. "

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
benjamin, button, seansla, tek


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
The Curious Case Of Benjamin Button/2007 Afrodit Sinema Dünyası 0 23 Eylül 2011 18:16