IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Erdoğan, Time'ın ABD Baskısında . (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/433435-erdogan-timein-abd-baskisinda.html)

LeyLa 07 Aralık 2011 09:46

Erdoğan, Time'ın ABD Baskısında .
 
Erdoğan, Time'ın [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] baskısında

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Erdoğan'ın Anı" başlıklı Avrupa, Asya ve Güney Pasifik baskılarına kapak yaptığı Erdoğan ile ilgili yazıyı Amerikalı okuyucularına da sundu
Başbakan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]nin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] baskısında da yer aldı.Derginin 12 Aralık baskısında kapak konusunu, 2012 ABD Başkanlık seçimlerinde Cumhuriyetçilerin aday adaylarından Mitt Romney oluşturdu. Dergideki diğer ana konuların yer aldığı kapağın üst kısmında da "Türkiye'nin ılımlı devrimi" ifadesi yer aldı. Dünya bölümünde de ilk sırada, derginin "Erdoğan'ın Anı" başlıklı Avrupa, Asya ve Güney Pasifik baskılarına kapak olan Başbakan Erdoğan ile ilgili yazı Amerikalı okuyuculara sunuldu. Bobby Ghosh imzalı 4 sayfalık yazıda, yine dergininüç bölgede Başbakan Erdoğan ile ilgili kullandığı kapak fotoğrafı yer aldı. Ayrıca yazıda, Başbakan Erdoğan ile Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun Libya'da tarihiMurat Ağa Camisi'ni ziyaret ederken Libyalıların gösterdiği büyük ilgiyi anlatanfotoğraf karesi de yer aldı.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


MESAJ GÖNDERDİ

Bu arada geçirdiği ameliyattan beri evinde dinlenen Başbakan Erdoğan da dün İstanbul'da düzenlenen Türk-Arap Sanayi İşbirliği Konferansı'na mesaj gönderdi. Erdoğan mesajından şu vurguları yaptı:
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Güvenlik ve özgürlük arasında denge kurmanın ana siyasi hedef olması gerektiğini düşünüyorum. Şiddetten her ne pahasına olursa olsun kaçınılmalı, bölgedeki her ülkenin toprak bütünlüğü korunmalı ve bu ilkeye saygı duyulmalıdır.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bizler, bu sürecin mezhepsel, etnik ya da ideolojik eğilimler tarafından yönlendirilmesine izin vermemeliyiz. Önümüzdeki başlıca hedef, kitlelerin talep ve hareketlerini demokratik ve kurumsal siyasete dönüştürmek olmalıdır. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de telefonla görüştüğü Erdoğan'a geçmiş olsun dileğinde bulunduğu açıklandı. Daha önce kendisini arayan ancak görüşemeyen Bahçeli'ye Erdoğan'ın telefon ettiği bildirildi.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:02.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net