IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Aralık 2011, 09:46   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Erdoğan, Time'ın ABD Baskısında .




Erdoğan, Time'ın [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] baskısında

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Erdoğan'ın Anı" başlıklı Avrupa, Asya ve Güney Pasifik baskılarına kapak yaptığı Erdoğan ile ilgili yazıyı Amerikalı okuyucularına da sundu
Başbakan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]nin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] baskısında da yer aldı.Derginin 12 Aralık baskısında kapak konusunu, 2012 ABD Başkanlık seçimlerinde Cumhuriyetçilerin aday adaylarından Mitt Romney oluşturdu. Dergideki diğer ana konuların yer aldığı kapağın üst kısmında da "Türkiye'nin ılımlı devrimi" ifadesi yer aldı. Dünya bölümünde de ilk sırada, derginin "Erdoğan'ın Anı" başlıklı Avrupa, Asya ve Güney Pasifik baskılarına kapak olan Başbakan Erdoğan ile ilgili yazı Amerikalı okuyuculara sunuldu. Bobby Ghosh imzalı 4 sayfalık yazıda, yine dergininüç bölgede Başbakan Erdoğan ile ilgili kullandığı kapak fotoğrafı yer aldı. Ayrıca yazıda, Başbakan Erdoğan ile Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun Libya'da tarihiMurat Ağa Camisi'ni ziyaret ederken Libyalıların gösterdiği büyük ilgiyi anlatanfotoğraf karesi de yer aldı.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


MESAJ GÖNDERDİ

Bu arada geçirdiği ameliyattan beri evinde dinlenen Başbakan Erdoğan da dün İstanbul'da düzenlenen Türk-Arap Sanayi İşbirliği Konferansı'na mesaj gönderdi. Erdoğan mesajından şu vurguları yaptı:

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Güvenlik ve özgürlük arasında denge kurmanın ana siyasi hedef olması gerektiğini düşünüyorum. Şiddetten her ne pahasına olursa olsun kaçınılmalı, bölgedeki her ülkenin toprak bütünlüğü korunmalı ve bu ilkeye saygı duyulmalıdır.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bizler, bu sürecin mezhepsel, etnik ya da ideolojik eğilimler tarafından yönlendirilmesine izin vermemeliyiz. Önümüzdeki başlıca hedef, kitlelerin talep ve hareketlerini demokratik ve kurumsal siyasete dönüştürmek olmalıdır. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de telefonla görüştüğü Erdoğan'a geçmiş olsun dileğinde bulunduğu açıklandı. Daha önce kendisini arayan ancak görüşemeyen Bahçeli'ye Erdoğan'ın telefon ettiği bildirildi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
abd, baskısında, timeın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
TIME anketinde ilginç Erdoğan savaşı KarakıZ Haber Arşivi 0 25 Kasım 2011 08:48
Time Erdoğan'ı kapak yaptı . LeyLa Haber Arşivi 0 18 Kasım 2011 09:09
Piyasa baskısında çalışmak istemiyoruz System Sağlık Köşesi 0 01 Ekim 2011 13:36
Atatürk Time Dergisinde, Kapak.. (Atatürk selected for the cover of Time Magazine.) Sevda Atatürk Köşesi 0 29 Ocak 2011 06:59