IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By LeyLa

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Aralık 2011, 12:23   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Baba yüreği ağlattı .




Baba yüreği ağlattı

Adana'da bunalıma giren bir genç, intihar etmek için 6 katlı bir binanın çatı katına çıktı. Kendini aşağıya atmak isteyen genci, babasıikna ederek çıktığı çatı katından indirdi.
Baba Vedat Polat, "Ne yapayım alkolikte olsa, uyuşturucu bağımlısı da olsa o benim oğlum" diyerek, oğlunu sırtında aşığıya indirdi. Edinilen bilgiye göre olay; merkez Seyhan ilçesine bağlı Mithatpaşa Mahallesi'nde meydana geldi.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


İddiaya göre; alkol bağımlısı olduğu belirtilen 25 yaşındaki Ali Polat, psikolojik sorunlar yaşadığı için bunalıma girerek evinin hemen yanında bulunan 6 katlı bir inşaatın çatısına çıkarak intihar etmek istedi. Şahsın inşaata çıktığını gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis, bölgeye itfaiye ve ambulans çağırırken, genci de ikna etmeye çalıştı. Polisin ikna çabaları sonuç vermezken, yağmur altında kendi kendisiyle konuştuğu gözlemlenen Polat, saçlarını da yolmaya başladı. Bu esnada yoldan geçen vatandaşlarsa, soğuk ve yağışlı havaya rağmen intihara kalkışan genci meraklı bakışlarıyla izlemeye başladı.

Olayı izleyen bir kişinin; "İnşaatın aşağısına hava yastığı koysunlar sonrada yukarı çıkıp şahsı aşağıya itsinler, herkesin bu yağmurda işi gücü var bununla mı ilgilenecek" şeklinde yorumda bulunmasıysa dikkat çekti. Ali Polat, polisin yaklaşık yarım saat süren çabalarına rağmen ikna olmayınca devreye babası Vedat Polat girdi. Oğlunun intihar etmek istediğini öğrenince hemen koşarak olay yerine geldiği öğrenilen baba Polat, binanın çatı katına çıkar çıkmaz, oğluna sarılarak onun intihar etmesini önledi. Titrediği gözlemlenen Ali Polat, babasının kendisine sarılmasıyla bir anda bayıldı.

Olay yerinde hazır bekletilen sağlık ekipleri de Polat'a müdahale etmek için çatı katına çıktı. Bu arada oğlunu ayıltmaya çalışan Vedat Polat, olayı görüntülemek isteyen gazetecilere de tepki gösterdi. Polat, "Alkolikte olsa, uyuşturucu bağımlısı da olsa o benim oğlum ne yapayım" diyerek basın mensuplarına tepki gösterdi. Polat, oğlunu ayıltamayınca onu sırtına alıp çatı katından aşağıya indirdikten sonra, tedavisi için ambulansa götürdü. Öte yandan, intihara kalkışan Ali Polat'ın, kaldırıldığı Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındığı bildirildi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
baba


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bir annenin yüreği. bubbleoops Haber Arşivi 0 17 Ekim 2011 16:59
Baba Yüreği Süslü Fıkra 2 26 Nisan 2011 20:30
Baba yüreği Süslü Fıkra 1 27 Nisan 2010 12:25