IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Aralık 2011, 00:54   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İlk duruşmada öldürüldü!




Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde genç bir kadın, tehdit edildiği iddiasıyla şikayetçi olduğu kişi tarafından adliye önünde silahla öldürüldü, seken kurşunun isabet ettiği akrabası da yaralandı.

ZONGULDAK’ın Alaplı İlçesi’nde oturan 24 yaşındaki Sibel Yılmaz, kendisini tehdit ettiği gerekçesiyle şikayetçi olduğu eski sevgilisi 25 yaşındaki Anıl Tezcan tarafından adliye önünde tabancayla öldürüldü. Yılmaz’ın akrabası Özkan Öztürk de seken kurşunun isabet etmesi sonucu yaralandı. Olayın ardından kaçan Anıl Tezcan polis tarafından yakalandı.

Olay, bu sabah 09.30 sıralarında Alaplı Adliyesi önünde meydana geldi. İşsiz Sibel Yılmaz, bir süre birlikte olduğu dolmuş şoförü Anıl Tezcan’dan yaklaşık 6 ay önce ayrıldı. Yılmaz, ayrıldığı için sürekli kendisini tehdit eden eski sevgilisi hakkında Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Anıl Tezcan hakkında, Sulh Ceza Mahkemesi’nde ’tehdit’ suçlamasıyla dava açıldı.

Sibel Yılmaz, bugün görülecek ilk duruşma için akrabası Özkan Öztürk ile birlikte adliyeye gitti. Anıl Tezcan, adliye önünde karşılaştığı eski sevgilisine, ruhsatsız tabancasını çıkararak 3 el ateş etti. Göğsünden vurulan Sibel Yılmaz ile seken kurşunun isabet ettiği Özkan Öztürk, yaralandı. Çevredekiler tarafından Alaplı Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Sibel Yılmaz, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Özkan Öztürk, ise ilk müdahalesinin ardından Ereğli Devlet Hastanesine sevk edildi.

Olayın ardından kaçan Anıl Tezcan ise polis ekipleri tarafından ilçe merkezinde kısa sürede yakalandı. Cinayetle ilgili soruşturma başlatıldı.

BAYRAMDA DAĞ EVİNE KAÇIRIP DÖVMÜŞ

Zonguldak’ın Alaplı İlçesi’nde eski sevgilisi tarafından bu sabah adliye önünde öldürülen Sibel Yılmaz’ın eniştesi İbrahim Öztürk, baldızının Ramazan Bayramı’nın ilk günü Anıl Tezcan tarafından fındık bahçelerinin bulunduğu dağ evine götürülüp dövüldüğünü ileri sürdü. Sibel Yılmaz’ın, yaklaşık 2 aylık bir arkadaşlıktan sonra Anıl Tezcan’dan ayrıldığını belirten İbrahim Öztürk, şunları söyledi:
"Anıl, baldızımın peşini bırakmadı. ’Bana yar olmayan, kimseye yar olmayacak’ diyordu. Ramazan Bayramı’nın 1’inci gününde baldızımı fındıklıktaki evlerine götürmüş. Orada dövmüş. Cep telefonunu, kimliğini ve parasını almış. Biz jandarmaya şikayette bulunduk. Sonra savcılığa çıktık. Ancak bir şey olmadı. Bizi de sürekli tehdit edip tahrik etmeye çalışıyordu. Benimle ilgili savcılığa gidip suç duyurusunda bulunmuş. Benim, dolmuş durağını basıp aracının camlarını kırdığımı söyleyerek iftira atmış. Biz bütün bu tahriklere kapılmadık. Ancak bugün yapacağını yaptı. Baldızımı adliye önünde öldürdü."

SAVCILIK KORUMA VERMEDİ

Sibel Yılmaz’ın ablası Müşerref Öztürk de "Dayak olayından sonra eşim ve kız kardeşim Alaplı Adliyesi’ne gitti, koruma istedi. Koruma vermediler. Bunun üzerine Zonguldak Savcılığı’na gittiler. Ancak oradan da, ’Alaplı Savcılığı bakıyor’ diyerek göndermişler. Cep telefonundan arıyor, sürekli tehdit ediyordu. Yavrum günlerce evden çıkmadı" diyerek ağladı.

BIÇAK ÇEKMİŞ, TAŞ ATMIŞ

Babası yıllan önce ölen Sibel Yılmaz’ın annesi Emriye Yılmaz ile birlikte oturduğu köyün muhtarı Mithat Mandacı da Ramazan Bayramı’ndaki dayak olayına tanık olduğunu söyledi. Muhtar Mandacı, "Dağ evinde Sibel’e bıçak çekmiş, taş atmış. Kız oradan kaçıp o köyün muhtarına sığınmış. Biz gidip oradan teslim aldık ve ailesiyle jandarmaya şikayette bulunduk. Bu olaydan sonra çocuk kızın peşini yine bırakmadı. Minibüsüyle 4-5 defa köye geldi, psikopat gibi dolaşıyordu. Kızın ailesi Alaplı Savcılığı’ndan koruma istedi. Ancak ilgilenilmedi. Onlar da bunun üzerine Zonguldak Savcılığı’na gittiler. Sonra ne oldu bilmiyorum" diye konuştu.

Bu arada, Sibel Yılmaz’ın cesedi, otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ilk, öldürüldü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Duruşmada esas duruş Lucifer Haber Arşivi 0 16 Haziran 2010 10:14